Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Kucherenko odvaha nechýba: Zahodila plavky a... Ukázala sa hore BEZ!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA – Išla donaha! Modelka Silvia Kucherenko (35) je okrem veľkých pier a vylepšených pŕs známa aj svojou ultra štíhlou postavičkou. Pravidelne sa ňou pýši na sociálnej sieti Instagram, kde pridáva množstvo fotiek v plavkách. Najnovšie opäť na seba upútala pozornosť, keď sa počas týchto teplých dní rozhodla opaľovať. Tentoraz však svoj vrchný diel zahodila a ukázala sa hore bez. Wau, pozrite, to je pohľad!

Maximálna nádielka sexepílu! Zvodná modelka Silvia Kucherenko vie, ako potešiť svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Sexica totiž otŕča svoje ultra štíhle telo pri každej možnej príležitosti. Tentoraz sa s fantáziou pohrala opäť a na Instagram zavesila fotografiu, z ktorej bude poriadne horúco najmä pánom.

Známa blondínka proste vždy zaujme. Do svojho vzhľadu zainvestovala už nemalé peniaze. Okrem pier si nechala upraviť aj poprsie, ktoré neustále vystavuje na obdiv. V hlbokých výstrihoch denno-denne dráždi mužské oko, ktoré sa môže kochať jej dokonalými krivkami. A nie je to inak ani tentoraz.

Najnovšie sa totiž nechala odfotiť pri opaľovaní na lehátku, kedy sa rozhodla zahodiť podprsenku a ukázala sa hore bez. Na snímke sa dokonca jemne naklonila, a tak odhalila obliny svojich plných pŕs. Okrem jej predností sa páni mohli pokochať aj jej dokonalým zadočkom, ktorý tiež vystavila na obdiv. Ako vidieť, takéto dráždivé snímky si nenecháva iba pre seba, ale rada sa nimi pochváli. Niet sa čo čudovať, veď jej telo jej mnohé ženy závidia a muži pri pohľade naň slintajú. Fotografie si môžete pozrieť v našej G​ALÉRII»

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu