Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najkrajšia Slovenka bez podprsenky a v sexi podväzkoch: Takto ohúrila v spoločnosti!

Veronika Husárová Zobraziť galériu (5)
Veronika Husárová

BRATISLAVA – Dráždila! Najkrajšia žena Slovenska za rok 2007 Veronika Vágner Husárová (30) sa pred dvoma rokmi stala mamou syna Alexa. Odvtedy sa kráska výrazne zmenila. Hoci bola brunetka vždy krásna a štíhla a jej postavu jej mohli mnohé ženy závidieť, najnovšie vyzerá ešte chudšie. Nedávno sme ju stretli v spoločnosti a okrem dokonalej postavy ohúrila aj svojím sexi outfitom. Brunetka prišla bez podprsenky a v podväzkoch. Veď pozrite!

Miss Slovensko 2007 Veronika Vágner Husárová topkám nedávno priznala, že po pôrode svojho prvorodeného syna Alexa rapídne schudla. Teraz je doslova na nepoznanie. Nedávno sa objavila v istom bratislavskom hoteli na vernisáži obrazov, ktorú spoluorganizovala, a mnohí hostia z nej nevedeli spustiť zrak. Brunetka ohúrila nielen štíhlou postavou, ale aj poriadne zvodným outfitom.

Pri pohľade na bývalú najkrajšiu Slovenku si každý ihneď všimol, že spod krátkych šifónových šiat jej vykúkajú zvodné a sexi podväzkové pančuchy. „Veľmi som si obľúbila jednu kolekciu pančušiek, lebo je veľmi ženská a sexi,“ povedala nám na margo svojho sexi outfitu Veronika, ktorá okrem podväzkov zaujala aj vrchným dielom svojho outfitu. 

Neprehliadnuteľný bol totiž aj jej holý chrbát, ktorý naznačoval, že kráska nemá pod šatami podprsenku. „A podprsenky som vymenila za body, nakoľko mi čerstvá jazva nedovolí nosiť zatiaľ podprsenky,“ priznala topkám Husárová. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Veronika Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu