Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z cintorína medzi celebrity: Najprv ho odsudzovali a teraz... Pre TOTO ho milujú!

Dominika Mirgová a Tomáš Stríž Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová a Tomáš Stríž (Zdroj: Instagram T.S./Michal Petrík )

BRATISLAVA - Nemal to jednoduché, no nič z toho neľutuje! Tomáš Stríž (31) je známy slovenský klenotník, ktorý sa pomaly, ale isto, stal súčasťou slovenského šoubiznisu. Sympatický mladík sa často objavuje na snímkach našich celebrít, s ktorými pravidelne trávi dovolenky, večerné párty a nedávno si dokonca odbehol na Miami rovno do luxusného príbytku Zuzany Belohorcovej (41). Na to, aby sa dostal k vytúženému životu nejedného Slováka, však musel poriadne tvrdo makať a popasovať sa s nepríjemnými urážkami, ktoré sa neraz dotýkali jeho rodiny...

Tomáš Stríž sa cez svoju prácu dostal k slovenskej smotánke a dnes sa medzi jeho blízkych priateľov radia mnohé známe mená. Za všetkých spomeňme Danielu a Veroniku Nízlové, Dominiku Mirgovú, Barboru Rakovskú či Zuzanu Belohorcovú. 

Tomáš Stríž u Zuzany Belohorcovej na Miami.
Zobraziť galériu (6)
Tomáš Stríž u Zuzany Belohorcovej na Miami.  (Zdroj: Instagram T.S)

Cesta k vytúženej práci však nebola jednoduchá. Tomáš totiž svoje dospievanie strávil na cintorínoch a patológii, vďaka čomu si on i jeho rodina vyslúžili množstvo nelichotivých poznámok. No drsnej kritike čelili najmä jeho mama a otec.

Nepríjemné reči ho ale nezastavili a šikovného klenotníka motivovali, aby na sebe začal pracovať. Práve to je zrejme dôvodom, prečo si dnes užíva dovolenky v exotike so známymi osobnosťami, no napriek tomu, že žne úspech, nezabúda na pokoru a ľudský prístup. 

Ak vás zaujíma, čím Tomáš pobúril verejnosť a prečo sa ľudia obúvali do jeho rodičov, pozrite si náš videorozhovor. 

Tomáš Stríž - šperky

Viac o téme: TwiinsDominika MirgováTomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu