Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chamtivosť v markizáckej šou: Pre peniaze sa takmer pozabíjali!

Vzrušenie v markizáckej šou spôsobila mapa Jánošíkovho pokladu. PR článok Zobraziť galériu (6)
Vzrušenie v markizáckej šou spôsobila mapa Jánošíkovho pokladu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dnes sa v markizáckej šou Farma bude hľadať poklad. Túžba získať ho však mnohých súťažiacich naštartuje až natoľko, že budú kopať doslova ako o život. Pre vzácny skvost sa hráči takmer pozabíjali!

Farma 9 sa blíži do finále a do konca veľkého dobrodružstva ostáva už len niekoľko dní. Zostávajúci obyvatelia salaša sa preto snažia za každú cenu udržať v hre a využiť každú príležitosť na to, aby vysnívanú sumičku 75 000 Eur zhrabli práve oni.


Drsný odkaz na markizáckych obrazovkách: Toto len ťažko predýcha!


Za všetko hovorí aj dnešné dobrodružstvo, ktoré pozostávalo z hľadania Jánošíkovho pokladu. Hospodár Martin totiž súťažiacim zanechal mapu, ktorá im mala naznačiť miesto, kde sa cenný skvost ukrýva. Po prečítaní jednotlivých indícii sa tak všetci okamžite rozpŕchli a začali kopať doslova ako o život.

Hospodár Martin zanechal farmárom mapu k Jánošíkovmu pokladu.
Zobraziť galériu (6)
Hospodár Martin zanechal farmárom mapu k Jánošíkovmu pokladu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A dôvod? „Myslela som, že budú mince, lebo tie nám chýbajú a medzi tým by mohla byť aj nejaká imunita,“ vysvetľovala svoje akčné konanie cieľavedomá Anka. Blondínkinu prehnanú aktivitu si samozrejme všimla aj jej najväčšia rivalka Jana: „Aničku až triaslo a keď nám všetko povedala, o čo vlastne ide, tak sa rozbehla ako prvá vonku a ja hneď za ňou. Dobre, že som jej nohy nepováľala. Tak sme kopali ako besní. Dobre, že som jej hlavu krompáčom nerozbila tam!“ Janine slová v konečnom dôsledku potvrdila aj samotná farmárka týždňa, ktorá sa netajila tým, že vzácnu imunitu si chcela „vykopať“ práve ona.

„Tak to bola určite chamtivosť. Všetci lopaty, rýle, čo sa dalo, proste sa tam bilo do tej zeme. Normálne som mala pocit, že o chvíľu tam niekoho porazí z toho kopania. Zo Šimona kvapkalo, Janka išla na doraz, Anka rýľovala. Ani sa mi tam nechcelo byť, lebo som sa nemala kde postaviť,“ otvorene skonštatovala rázna hráčka Miša. Po úmornom hľadaní našiel debničku napokon Jožko. Jej obsahom však nebola vysnívaná imunita, ale fľaša chutného likéru a miešok, v ktorom bolo 100 zlatých mincí.

Novú epizódu Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Farmári dúfali, že obsahom hľadaného pokladu bude vzácna imunita.
Zobraziť galériu (6)
Farmári dúfali, že obsahom hľadaného pokladu bude vzácna imunita.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu