Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pohár trpezlivosti už pretiekol: Je to poriadny sebec, kričia na Markíze!

Farma PR článok Zobraziť galériu (6)
Farma

BRATISLAVA - Ide mu len o peniaze! Takto zneli tvrdé slová farmára Šimona (26), ktoré adresoval prvému duelantovi Jožkovi (40). K názoru mladého kvetinára sa pridali aj ostatní obyvatelia salaša, ktorí sa rad radom vyjadrili, že z Jozefa sa tesne pred bránami finále vykľul poriadny sebec. Je to skutočne tak?

Farmárov čakajú posledné dni na salaši. Zostávajúci súťažiaci už majú plné hlavy toho, kto zo šestice hráčov to dotiahne až do absolútneho konca a komu pripadne titul kráľa Farmy 9. Takáto atmosféra však doslova máta útleho hráča Jožka, ktorému ako prvému duelantovi hrozí, že vypadne tesne pred bránami vytúženého finále.


Strach z konca: Na markizáckych obrazovkách ide do tuhého!


Šikovný majster preto začal trucovať, odmieta ostatným pomáhať, púšťa sa do zbytočných konfliktov a na všetko hundre. „Trošku som z neho sklamaná, proste myslela som si, že je pracant, že došiel sem ukázať svoju prácu, svoje remeslo. A vidím to momentálne tak, že sa zachoval sebecky,“ povedala svoj názor na jeho nepochopiteľné správanie rázna Miša.

Obrovskú nespokojnosť s jeho odmietavým postojom vyjadril aj Šimon, ktorý dokonca naznačil, že po celý čas išlo Jožkovi len o peniaze. „Ukázal sa tento týždeň a musím povedať, že je dosť sebecký. Čo sa týka peňazí, tak má ich na prvom mieste!“ nešetril kritikou mladý kvetinár.

Či niekdajší farmársky pracant skutočne rezignoval, alebo sa len skrátka šetrí na blížiaci sa súboj, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Jožka nahnevalo, že sa týždeň pred finále stal sluhom. No a presne to bolo spúšťačom jeho nepochopiteľného správania na Farme.
Zobraziť galériu (6)
Jožka nahnevalo, že sa týždeň pred finále stal sluhom. No a presne to bolo spúšťačom jeho nepochopiteľného správania na Farme.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu