Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadny prúser na obrazovkách Markízy: Toto bol najhorší deň

Farmári si vyrobili prúser, ktorý mohol mať až priam dramatické následky. PR článok Zobraziť galériu (5)
Farmári si vyrobili prúser, ktorý mohol mať až priam dramatické následky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prúser, ktorý mohol skončiť veľmi zle! Súťažiaci z reality šou Farma si vyrobili poriadny problém. Prišli totiž až o 48 oviec, ktoré sa im „z ničoho nič“ vytratili zo salaša. Najhoršie to prežívala aktuálna líderka tímu Jana, ktorá sa netajila tým, že išlo o najťažší deň jej života!

Včera sa na obrazovkách Markízy odohrala veľká žúrka. Spievalo sa, tancovalo, jedlo a pilo. Radosť však veľmi rýchlo vystriedal smútok. Pre obrovskú nedôslednosť si totiž farmári vyrobili prúser, ktorý mohol mať až priam katastrofálne následky.


Všetkým je na smiech: „Blbá“ playmate v akcii


„Prišla som k salašu a každý vravel, že je menej ovečiek,“ opisovala dramatickú situáciu farmárka týždňa Jana. Tá však ešte ani len zďaleka netušila, o koľko kusov reálne prišla. „Nechcel by som byť v Jankinej koži, lebo nebola to jedna ovca, ale 48!“ vyjadril obavy aj útly farmár Jožko.

Jana ako aktuálna farmárka týždňa nesie aj najväčšiu zodpovednosť. Informácia, že sa stratilo 48 oviec ju preto vôbec nepotešila.
Zobraziť galériu (5)
Jana ako aktuálna farmárka týždňa nesie aj najväčšiu zodpovednosť. Informácia, že sa stratilo 48 oviec ju preto vôbec nepotešila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aktuálna líderka tak okamžite všetkých súťažiacich postavila do pozoru. „Počúvajte, ideme sa poobliekať. Komplet všetci! A ideme hľadať ovce,“ rázne zavelila roztrasená blondínka. Stratené stádo síce po dlhom hľadaní našli, avšak Jana sa pred kamerami netajila, že síce už na Farme prežila všetko, no práve táto nepríjemná skúsenosť ju totálne „zložila na kolená“. „To by bol iný prúser, ja si ani neviem predstaviť, čo by sa stalo. Všetci by sme išli svinským krokom! To by aj Farma skončila bez výhry. Dnešný deň bol pre mňa asi najhorší deň na Farme,“ uzavrela so smútkom v očiach vystresovaná Jana.

Kto ovečky napokon vystopoval, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Aktuálna líderka Jana sa netajila tým, že prežila najhorší deň na Farme.
Zobraziť galériu (5)
Aktuálna líderka Jana sa netajila tým, že prežila najhorší deň na Farme.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu