Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Druhú šancu využíva na sto percent: Tento muž v Markíze „kosí“ jedného súpera za druhým!

Farmár vyradil z markizáckych obrazoviek už druhého súpera po sebe. PR článok Zobraziť galériu (6)
Farmár vyradil z markizáckych obrazoviek už druhého súpera po sebe.

BRATISLAVA - Markizácke obrazovky definitívne opustil ďalší muž. Po nevydarenom dueli musel brány Farmy za sebou zatvoriť urastený Pavol Lihocký (38), ktorého prekvapivo zdolal rezbár Jožko Bohdan (40). Útly statkár tak z nekompromisnej súťaže vyšachoval už druhého hráča po sebe.

Včerajší večer sa opäť niesol v znamení duelu. Svoje sily si v markizáckom ringu zmerali Paľo s Jožkom, ktorí sa postarali o poriadnu dávku dramatických momentov. Hoci to na začiatku mohlo vyzerať tak, že mohutný strelmajster útleho farmára prevalcuje, nestalo sa tak.


Bleskový koniec na obrazovkách Markízy: Títo dvaja nadobro skončili!


A to aj napriek tomu, že do súboja išiel 38-ročný Handlovčan s tým, že Jožka z hry expresne vyšachuje. „Určite naspäť prídem na Farmu ja. A pôjdem až do krvi určite. Ja mám perfektný pocit, lebo viem, že sa určite vrátim zajtra,“ odvážne vyhlasoval ešte pred súbojom Paľo.

Paľo sa pred duelom vystatoval, že Jožka zrazí na kolená. Stal sa však presný opak.
Zobraziť galériu (6)
Paľo sa pred duelom vystatoval, že Jožka zrazí na kolená. Stal sa však presný opak.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ten sa však blysol len v prvej disciplíne, ktorou bolo pílenie dreva. V druhom kole si chlapi zmerali sily v rúbaní obrovských klátov, no a práve tam bol rýchlejší a obratnejší Jožko. Najtichší z farmárov si pripísal ďalší a zároveň víťazný bod aj vo vedomostnom dueli, ktorý ho definitívne vrátil späť do hry o rozprávkových 75 000 Eur.

Jožko Bohdan tak využíva druhú šancu od Markízy opäť na sto percent. „Som rád, že využívam tú príležitosť, ktorú som dostal. Nie ako ostatní, ktorí dostali druhú príležitosť - Lenka so Stanom, a prehrali to,“ skonštatoval pred kamerami šikovný majster, ktorý vyradil zo súťaže už druhého súpera po sebe. Či to rovnakým tempom dotiahne až do samotného finále? Nuž, nechajme sa prekvapiť.

Jožkov návrat si želali aj ostatní súťažiaci. Podľa nich si to totiž šikovný pracant zaslúžil oveľa viac než Paľo.
Zobraziť galériu (6)
Jožkov návrat si želali aj ostatní súťažiaci. Podľa nich si to totiž šikovný pracant zaslúžil oveľa viac než Paľo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu