Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Geišberg (63) skolaboval: Problémy v divadle a okamžitý zásah záchranky!

Marián Geišberg skončil v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Marián Geišberg skončil v nemocnici.

VLČKOVCE - Obľúbený herec Marián Geišberg (63) čelil počas víkendu zdravotným ťažkostiam, ktoré sa zhoršili až natoľko, že herca museli ratovať záchranári. Tí ho podľa doterajších informácií previezli do Trnavskej nemocnice, kde však dlho nepobudol. Nutný bol ďalší prevoz.

Herec napokon skončil v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb. Hoci sa ľudia z Mariánovho okolia vyjadrovať príliš nechceli, to, že má zdravotné ťažkosti sa už v Slovenskom národnom divadle rozkríklo.

„Pred pár dňami si musel volať záchranku, lebo mal veľké bolesti na hrudníku. Previezli ho do trnavskej nemocnice s podozrením na infarkt,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia divadla.  „Vôbec nevieme, ako to s ním vyzerá a či sa vôbec bude hrať sobotné predstavenie. V divadle nám o tom, že sa niečo deje, dali vedieť v sobotu s tým, že v nedeľu sa Veselé paničky hrať nebudú, vraj má problémy so srdcom “ potvrdil nám informácie ďalší zdroj.  

Tieto slová potvrdzujú aj oznamy, ktoré sa počas víkendu objavili na facebookovej stránke SND. „Vážení diváci, dovoľujeme si vás informovať, že kvôli vážnej zdravotnej indispozícii jedného z účinkujúcich RUŠÍME v stredu, t.j. 15. 11. 2017, predstavenie Spievajúci dom. Ako NÁHRADNÉ predstavenie uvedieme nový titul Zjavenie alebo Hrobárova dcéra,“ uviedlo divadlo v jednom z príspevkov.

Vo väčších problémoch sa však SND ocitlo kvôli ďalšej inscenácii, kde náhradu nenašli. „Kvôli náhlej a vážnej zdravotnej indispozícii jedného z účinkujúcich RUŠÍME nedeľňajšie predstavenie Veselých paničiek windsorských BEZ NÁHRADY. O vrátenie vstupného požiadajte, prosím, osobne v pokladniciach SND do 15 pracovných dní po plánovanom termíne predstavenia,“ upozornili divákov. Mariánovi prajeme skoré uzdravenie a veríme, že sa jeho stav čoskoro zlepší. 

Viac o téme: SNDMarián Geišberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu