Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Extrémnych premenách takmer zlyhala: Takto vyzerá teraz!

Klaudia Belejová schudla v Extrémnych premenách z pôvodných 175 kíl na 98. Zobraziť galériu (7)
Klaudia Belejová schudla v Extrémnych premenách z pôvodných 175 kíl na 98. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Klaudia Belejová (19) sa prihlásila do Extrémnych premien, aby od základov zmenila svoj život. Pri svojej výške 184 centimetrov sa totiž trápila s váhou 175 kilogramov. Napriek náročným chvíľam a niekoľkým zlyhaniam pred kamerami sa jej však napokon podarilo zhodiť 77 kíl. Pozrite, ako vyzerá dnes!

Pred pár dňami televízia Markíza odvysielala Extrémne premeny, v ktorých sa o svoju vysnívanú postavu snažila len 19-ročná Klaudia Belejová. Mladú dievčinu totiž pri váhe 175 kíl trápili posmešky okolia. Napokon sa jej v šou podarilo schudnúť celých 77 kíl a dostať sa tak na váhu 98 kíl. 

Tréner Maroš Molnár to s ňou však nemal ľahké. Plavovláskina váha kolísala, boli obdobia, kedy tréningy flákala a na každý vynechaný tréning mala výhovorku. Po skončení šou sa jej však darí udržať sa v dosiahnutej forme. „Pár kíl som pribrala, ale nabehla som opäť na pravidelný režim. Kúpila som si permanentku do fitka, štyrikrát do týždňa cvičím a veľmi ma to baví,“ povedala pre markiza.sk Belejová. 

A treba uznať, že dnes vyzerá azda lepšie, ako počas vyhlásenia jej finálnych výsledkov v Extrémnych premenách. Klaudia totiž na Facebooku zverejnila svoju aktuálnu fotku a naozaj jej to pristane. Veď pozrite sami!

V Extrémnych premenách takmer
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook K.B.)

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu