Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stratená Eňa Podzámska: Návrat na »miesto činu«... Zostala totálne v šoku!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Návrat šou Let's dance na markízácke obrazovky spôsobil hotový ošiaľ. A nielen medzi divákmi. S láskou na toto obdobie spomínajú aj samotní účastníci, ktorí mali počas piatich sérií možnosť zabojovať o titul kráľa či kráľovnej tanečného parketu. Výnimkou nie je ani Elena Podzámska (45), ktorá si nenechala ujsť príležitosť, aby sa opäť objavila aspoň v hľadisku.

Elena Podzámska

Sympatická herečka prišla v nedeľu podporiť svojich divadelných kolegov a po celý čas sršala výbornou náladou. Usmievavá Eňa sa Let’s Dance tiež kedysi zúčastnila a podarilo sa jej takzvane v priamom prenose prebrať tanečníka Mateja Chrena jeho dovtedajšej partnerke Mirke Kosorínovej. 

Keď sme sa jej na „mieste činu” spýtali, ako si po 7 rokoch spomína na svoje účinkovanie v populárnej šou, zostala poriadne zaskočená. „Počkajte to... to už bolo sedem rokov?! Preboha,“ nedokázala šokovaná uveriť tomu, koľko času odvtedy ubehlo.

Elena Podzámska svojho času vymetala parket, akoby tancovala odjakživa.
Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska svojho času vymetala parket, akoby tancovala odjakživa.

„No teraz som prekvapená, že už to bolo tak dávno, ale je to úžasné, sú to krásne spomienky. Všetko sa mi tak ako keby obnovilo a úplne sa teším z toho, že to znova je a moji kolegovia, priatelia, či to už je Peťka Vajdová, Branko Deák, Vladko Kobielsky, že sú tu, že tancujú a zažívajú to, čo som zažívala ja. Je to krásne,“ netajila nadšenie z toho, že si mohla na tancovanie Let’s dance zaspomínať aspoň takto.  

Ak vás zaujíma, ako si Elena zaspomínala na svojho bývalého, či tanečné skúsenosti niekde využila a aký má vzťah k tomuto umeniu jej dcérka Radka, kliknite si na video vyššie. 

Viac o téme: Elena PodzámskaLet's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu