Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkársky moderátor sa oženil: Takmer ho ale nezosobášili!

Jojkársky moderátor sa oženil. Zobraziť galériu (13)
Jojkársky moderátor sa oženil.

TRNAVA - Svadba v akvaparku so 116 hosťami! Taký bol veľký deň jojkárskeho moderátora Lukáša Pinčeka (31), známeho z relácie Postavíme, opravíme, zveľadíme. Za manželku si po 5 rokoch vzťahu zobral partnerku Betku Kontínovú (24). Svoje Áno si povedali v sobotu v Bazilike svätého Mikuláša v Trnave. Ženícha sme vyspovedali a zistili sme, že takmer k svadbe ani nedošlo...

Lukáš Pinček je všestranný moderátor, ktorý okrem jojkárskej relácie Postavíme, opravíme, zveľadíme moderuje aj v rádiu a pracuje aj vo viacerých regionálnych médiách. Počas uplynulého víkendu sa však nekrútil v práci, ktorej má viac ako dosť, ale na parkete na vlastnej svadbe. Po 5 rokoch vzťahu s krásnou tmavovláskou Betkou sa v sobotu v Trnave vzali.

Ženích Lukáš a nevesta Betka
Zobraziť galériu (13)
Ženích Lukáš a nevesta Betka

Svadobnú hostinu mali v trnavskom akvaparku, kde sa zabávalo viac ako sto hostí. Zaujímalo nás preto, aká bola a ako si ju užili. „Nad očakávania! Krásne priestory, výborné jedlo a personál. Tešíme sa, že ohlasy od hostí sú výborné, vraj top svadba. Bolo 116 hostí a o 3-tej ráno bol ešte stále plný parket,“ priznal nadšený mladoženáč Pinček, ktorý prezradil, že na ich veselici nechýbali ani svadobné zvyky.

„Pred vstupom do sály sa rozbíjal tanier a zametalo sa, veľmi mi to nešlo, asi zlá metla,“ uviedol s úsmevom a pokračoval ďalej: „Mali sme odčepčenie, o to sa postarali družičky a družbovia, zdvíhali nás na stoličkách, z čoho som mal obavy, ale chalani to zvládli a bolo aj polnočné tancovanie, počas ktorého sa hostia pri nás striedali.“

Lukáš okrem toho priznal, že ho farár takmer nezosobášil. „Týždeň pred svadbou nám volal kaplán, že nemáme na fare podpísané nejaké papiere a že keď to nevyriešime, tak nás nezosobášia,” prezradil nám moderátor.

Mladému páru na veselici zaspievala aj trnavská speváčka Paulína Ištvancová, ktorá je známa zo speváckej šou SuperStar, a ktorá bola zároveň nevestinou družičkou. Mladomanželia už majú v pláne aj svadobnú cestu, ktorá sa má uskutočniť v marci a strávia ju na Maldivách. Dokonca, ako priznáva ženích, nebránia sa už ani potomkovi. Možno práve z dovolenky sa už vrátia traja. Nechajme sa prekvapiť... Mladomanželom prajeme veľa šťastia a lásky! Viac fotografií zo svadby si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Mladomanželom zaspievala na hostine aj speváčka zo Superstar Paulína Ištvancová, ktorá bola nevestina družička.
Zobraziť galériu (13)
Mladomanželom zaspievala na hostine aj speváčka zo Superstar Paulína Ištvancová, ktorá bola nevestina družička.

Viac o téme: Lukáš Pinček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu