Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajšia Slovenka provokovala bradavkami: Fíha, takto sa ešte nikdy neukázala!

Barbora Franeková si na seba obliekla top, ktorý toho odhalil o trochu viac, ako zrejme chcela. Zobraziť galériu (48)
Barbora Franeková si na seba obliekla top, ktorý toho odhalil o trochu viac, ako zrejme chcela. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odhalená! Posledné dni sa v našom hlavnom meste niesli v znamení módy. Konali sa totiž už tradičné Bratislavské módne dni. Okrem iných známych osobností si ich v stredu večer prišla vychutnať aj Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (26). Tmavovláska sa v spoločnosti objavila v lesklom tope bez podprsenky. No to nebol práve najlepší nápad. Vďaka reflektorom a bleskom fotoaparátov jej totiž presvitali bradavky.

Známe tváre slovenského šoubiznisu pravidelne lákajú do spoločnosti tradičné Bratislavské módne dni. Inak tomu nebolo ani tentoraz. V stredu večer sa konalo už druhé kolo módnych prehliadok, ktoré priniesli aktuálne trendy na jeseň a zimu. Inšpirovať nimi sa do bratislavského Vlčieho hrdla prišla aj Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková. 

Ako sa na správnu modelku patrí, brunetka sa v spoločnosti objavila trendovo nahodená. No jeden z jej štýlových kúskov tmavovlásku zradil. Top, ktorý mala na sebe, si totiž vyžadoval, aby pod ním nemala podprsenku. A práve to sa stalo kameňom úrazu – stačilo totiž len trochu viac svetla v kombinácii s bleskami fotoaparátov a spod tmavej látky presvitali misskine bradavky. 

Ona si však spočiatku myslela, že je všetko v úplnom poriadku. „No, podľa toho, čo som doma videla, tak mi nebolo vidno nič, ale neviem, ako to vyzeralo, keď ma nasvietili. Potom som si to uvedomila a rýchlo sa zakryla,“ prezradila nám Franeková. „Tak je to proste taký strih trička, kde sa nehodí spodné prádlo,“ povedala Barbora. 

Tej vraj nevadí, keď chodí do spoločnosti bez podprsenky. „Kým nie je vidieť viac, ako má, tak mi to nerobí problém. Pokiaľ je to kúsok oblečenia, ktorý si to vyslovene vyžaduje, tak mi to nevadí. Keď je všetko zakryté, čo má byť zakryté,“ dodala modelka.

Priesvitným oblečením krásku tromfla už len modelka, ktorá predvádzala jeden z módnych kúskov priamo na móle. Brunetka sa pred všetkými prešla v úplne priesvitnej čiernej podprsenke, ktorá naplno odhalila jej bradavku. 

Barboru Franekovú zradil lesklý top. Spod neho jej totiž presvitali bradavky.
Zobraziť galériu (48)
Barboru Franekovú zradil lesklý top. Spod neho jej totiž presvitali bradavky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Modelka sa na móle prešla v úplne priesvitnej podprsenke, ktorá odhalila jej bradavku.
Zobraziť galériu (48)
Modelka sa na móle prešla v úplne priesvitnej podprsenke, ktorá odhalila jej bradavku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Barbora Franeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu