Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenské herečky sa ukázali úplne NAHÉ: Prsia predviedla Fialová, aj kráska z rozprávky!

Zuzana Fialová a Kristína Kanátová sa vo filme Čiara vyzliekli donaha. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Fialová a Kristína Kanátová sa vo filme Čiara vyzliekli donaha. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa konala slávnostná premiéra nového slovenského filmu s názvom Čiara. Dej je o šéfovi pohraničnej kriminálnej skupiny, ktorého stvárňuje Tomáš Maštalír (39). Jeho manželku si zahrala Zuzana Fialová (43) a mladá herečka Kristína Kanátová (25) zas jeho dcéru. A obidve herečky sa pred kamerami ukázali úplne nahé!

Ukázať sa pred niekým úplne nahý chce vždy odvahu. No keď je to pred kamerami a s vedomím, že vás budú vidieť tisícky divákov... To chce poriadnu dávku odvahy. Aktuálne by o tom zrejme vedeli hovoriť aj herečky Zuzana Fialová a Kristína Kanátová. Obidve sa totiž ukázali vo filmovej novinke Čiara tak, ako ich boh stvoril. 

Zuzana Fialová si odvážnu scénku strihla hneď v úvodných minútach. Kamera ju nasnímala v sprche, kde naplno ukázala svoje ženské krivky. A rozhodne sa nemá za čo hanbiť. Pochváliť sa totiž môže plnými prsiami a postavou zaoblenou na tých najsprávnejších miestach. 

Mužské oko potešil aj pohľad na mladú herečku Kristínu Kanátovú. Tmavovláska, ktorá si pred rokom zahrala princeznú v rozprávke Zázračný nos, sa úplne nahá ukázala hneď dvakrát. A tiež sa môže pochváliť luxusnou postavičkou. Ako jej to na filmovom plátne pristalo, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Slovenské herečky sa ukázali úplne NAHÉ: Prsia predviedla Fialová, aj kráska z rozprávky!

Viac o téme: Zuzana FialováKristína Kanátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu