Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaný rozchod v slovenskom šoubiznise: Vyhodil ju z vlastného domu!

Ďalší rozchod v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (6)
Ďalší rozchod v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA - Toto by zrejme čakal iba málokto! Topky.sk sa v týchto dňoch dozvedeli, že stroskotal ďalší vzťah v slovenskom šoubiznise. Tentoraz ide o známu speváčku, ktorá ešte v januári tohto roka hovorila, že je u nej všetko v poriadku a vyzerala šťastná a zamilovaná. Dnes je však všetko inak a blondínka prežíva hotové peklo!

Koniec! Rozchody nikdy nie sú ľahké, no to, čo prežíva speváčka Lenka Lera Rakárová, by zrejme nechcel zažiť nikto. Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, nedávno sa rozišla so svojím priateľom Jánom, ktorý jej robil aj manažéra. Okrem samotného rozchodu však musí blondínka čeliť aj iným nepríjemnostiam.

Podľa našich informácií dôvodom rozchodu bolo jeho nezvládnuteľné správanie ústiace do agresivity. Celé to podľa nášho zdroja skončilo tým, že LeRa opustila svoj dom, ktorý musela v čase kúpy napísať na meno dôveryhodnej osoby, a teda na priateľa. A ten jej ho teraz údajne nechce vrátiť a pravdepodobne sa oň budú súdiť.

De facto ju Ján „vyhodil“ z vlastného domu. Oslovili sme preto aj speváčku, tá sa však k celej veci odmietla vyjadriť. „Prepáčte, nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ odvetila speváčka, čím naše informácie nijako nepoprela. Zrejme nechce o veciach hovoriť skôr, ako sa vyriešia.

Lenka Rakárová, známa ako LeRa, sa rozišla s priateľom Jánom.
Zobraziť galériu (6)
Lenka Rakárová, známa ako LeRa, sa rozišla s priateľom Jánom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„LeRa si prežila peklo. Z Jana sa stal debil. Prišiel k nej s jednou taškou a gitarou a chce si odniesť nehnuteľnosť pri jazere. Tomu sa hovorí novodobý zlatokop. Ale hlavné je, že sa od neho dostala preč, lebo mu naozaj hrabalo,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho blondínke. Ako sa zdá, speváčka napriek tomu, že s priateľom už nie je, ešte sa od neho úplne neoslobodila.  

Aby toho nebolo málo, v tomto čase sa na slobodu dostal aj jej exmanžel Alexander Salmanov, ktorý sedel v base za podplácanie. Požiadal o predčasné prepustenie a po 4 rokoch je vonku, čo speváčke zrejme na pohode nepridá. 

Viac o téme: LeRaLenka Rakárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu