Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Úplne bez: Známa slovenská speváčka tak, ako ju Boh stvoril!

Známa slovenská speváčka sa ukázala úplne bez. Zobraziť galériu (5)
Známa slovenská speváčka sa ukázala úplne bez. (Zdroj: Facebook L.R.)

BRATISLAVA - Wau! Speváčka a divadelná herečka Lenka LeRa Rakárová (35) je krásna žena aj vo svojej úplnej prirodzenosti. Dôkazom môže byť jej najnovší záber, na ktorom sa známa blondínka predviedla tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Známe tváre šoubiznisu majú síce povesť, že dokonale vyzerajú iba s mejkapom, no ešte stále sa aj v našich prominentných kruhoch nájdu také ženy, ktoré sú prirodzene krásne i  bez hrubej omietky na tvári.


Toto chcelo poriadnu odvahu: Známa speváčka v spoločnosti DOLE BEZ!


K tým šťastnejším možno napríklad zaradiť aj známu speváčku a divadelnú herečku Lenku LeRu Rakarovú. O svoju najprirodzenejšiu podobu sa blondínka v týchto dňoch podelila s fanúšikmi na Instagrame, kde zverejnila fotografiu bez príkras a akýchkoľvek líčidiel.

No a pri pohľade na talentovanú Slovenku treba uznať, že by sa v takomto naturálnom looku mohla pokojne prezentovať častejšie. Aj napriek tomu, že už dávno prekročila prah tridsiatky sa totiž stále môže pýšiť pekne vyzerajúcou pleťou a mladistvým výrazom. Veľkú pozornosť si zaslúžia aj jej veľké modré oči, ktoré sú výrazné aj bez zbytočných nánosov farbičiek. Veď pozrite, ako jej to pristane!

Viac o téme: Lenka LeRa Rakárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu