Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strápnená modelka z Nákupných maniačok: Nezvládla podpätky a zrúbala sa rovno v obchode!

Lenka Mošková Zobraziť galériu (5)
Lenka Mošková (Zdroj: Steelart)

BRATISLAVA - Chcela byť za hviezdu, no nakoniec sa akurát tak strápnila. Lenka Mošková (22), ktorá sa pýši titulom Miss Carat tuning a divákom je povedomá aj z jojkárskej reality šou Návštevníci, si počas nákupu vykoledovala poriadnu potupu. Za všetko môžu vysoké podpätky, v ktorých zrejme chcela byť sexi, no nakoniec dopadla ako hnilá hruška z obľúbenej detskej básničky.

Modelka či nie, gravitácia je skrátka neúprosná. Svoje by o tom vedela povedať aj krásna Lenka Mošková, ktorá sa pózovaním a chôdzou na podpätkoch ako modelka živí. „S týmito topánkami mám trochu aj zlé skúsenosti, keďže majú dosť veľký opätok a na mňa asi až moc. V živote si ich už neobujem do nákupného centra, pretože som trochu z nich zletela a bolo to trochu dosť trápne,“ priznala blondínka v novej časti Nákupných maniačok, keď na kameru predvádzala vychytávky zo svojho šatníka.

V týchto topánkach sa zrejme Lenka na nákupy už nikdy nevyberie.
Zobraziť galériu (5)
V týchto topánkach sa zrejme Lenka na nákupy už nikdy nevyberie.  (Zdroj: TV JOJ)

Ako sama priznala, po tomto nepríjemnom zážitku si už veľmi dobre premyslí, pri akej príležitosti si vysoké podpätky obuje. „Odvtedy nikdy nenosím na nákupy opätky, keď tak na kávu. Toto sú botičky do auta a sadnúť si do baru a sedieť  tam celý večer,“ zhodnotila modelka. Nuž, ako sa hovorí, pre krásu sa musí trpieť. A občas zrejme aj padať. 

Ak chcete vidieť viac zaujímavých kúskov z Lenkinho šatníka či Zuzanu Plačkovú v úlohe tajného porotcu, nezabudnite si už dnes pozrieť premiérovú časť novej série Nákupných maniačok na Tv JOJ. 

Viac o téme: Zuzana PlačkováNákupné maniačkyLenka Mošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu