Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy moderátor vytočený do nepríčetna: Naštvala ho kritika a negatívne ohlasy!

Michal Sabo bol vytočený do nepríčetna. Zobraziť galériu (5)
Michal Sabo bol vytočený do nepríčetna. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Poriadne ho pobúrili! Známy moderátor Michal Sabo (32) bude novým porotcom v šou Nákupné maniačky. Po zverejnení tejto informácie sa však sympatický spíker stal doslova terčom ostrej kritiky. Negatívne reakcie a štipľavé poznámky „hejterov“ však nenechali na seba dlho čakať a vyštudovaného dizajnéra vytočili do nepríčetna!

Už onedlho sa na obrazovkách televízie JOJ objavia nové epizódy Nákupných maniačok. Obľúbená súťaž však so sebou tentoraz prinesie aj viaceré zmeny. Azda najradikálnejšou je výmena ostrieľaného stylistu Maroša Kočišíka, ktorý si v relácii získal obrovskú priazeň.

Už v nasledujúcich dieloch tak na jeho miesto zasadne celkom nový porotca - a to populárny moderátor Michal Sabo. A hoci ten je skôr známy ako rozhlasový spíker, mimoriadne blízko má aj k móde. „Niekoľko kolekcií som urobil, študoval som módu, tak asi o tom niečo viem, mám vyštudovaný dizajn, som magister art... Ale tak ľudia ma majú zaškatuľkovaného asi ako moderátora,“ začal vysvetľovať svoje porotcovanie.

Túto skutočnosť však pozná len málokto, a tak sa tento sympaťák stal rázom terčom ostrej kritiky. „Čo ma vytáča najviac je to, keď ti niekto nedá ani šancu!“ netajil veľké rozhorčenie Michal. „Tí ľudia ma ešte ani nevedeli na obrazovkách, nevideli ma v tej relácii a už, že: bude to zlé, bude to otrasné, čo on vie o móde?“ pokračoval pobúrený moderátor, ktorý takto reagoval na negatívne ohlasy divákov.

„To sú tie veci, ktoré ma vytáčajú, ktoré ma mrzia, lebo do kelu, keď niečo sa deje, tak dám tomu človeku aspoň tú šancu a až potom robím nejaké rezultáty a ukameňujem ťa,“ skonštatoval pre Topstar Sabo. Ten zároveň dodal, že svoje štipľavé poznámky by si mali „hejteri“ nechať aspoň do okamihu, kým sa neodpremiérujú prvé časti tohto nákupného šialenstva.

„Nie, že ešte sa ani nič nedialo a už: nie, toto nebude fungovať, toto nebudem kukať,“ zdôraznil nahnevane Michal. Na jeho strane stojí aj televízia Joj. „Mišo Sabo je ako porotca v šou Nákupné maniačky vynikajúcou voľbou. Má za sebou mnohé skúsenosti s módou a zároveň skvelo zapadol do celého tímu,” povedala nám hovorkyňa Lucia Kulihová. 

Viac o téme: Michal Sabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu