Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácky tanečník: Najväčší prúser v Let´s Dance... Stal sa otrokom veštíc a pochybných existencií!

Tomáš Surovec Zobraziť galériu (5)
Tomáš Surovec (Zdroj: misiefilmom.sk)

BRATISLAVA - Veštice, numerológia a teraz...! Hoci sa Tomáš Surovec (32) stal pred niekoľkými rokmi mediálne známym a svoju popularitu si spočiatku užíval, dnes je všetko úplne inak. Obdobie svojej najväčšej slávy totiž považuje za obrovskú chybu a kvôli vnútornému nepokoju sa dokonca stal otrokom viacerých pochybných metód hľadania šťastia. Známy tanečník sa však napokon obrátil celkom iným smerom, radikálne zmenil život a svoju myseľ naplno otvoril Bohu.

Tomáša Surovca si slovenská verejnosť môže pamätať z tanečnej súťaže Let's Dance, kde sa zviditeľnil spoločne aj so svojou sestrou Ivanou. Po boku známych osobností si na parkete naštartoval priam raketovú kariéru, ktorá mu zabezpečila obdiv či následnú popularitu.

„So sestrou sme dostali ponuku do Let´s Dance, tak sme si povedali, že tak toto sa neodmieta. Zistil som, že z večera do rána vás ľudia môžu mať radi. Len kvôli tomu, že sa zobrazíte u nich na televíznych obrazovkách a z večera do rána chcú vaše podpisy, vaše fotky,“ okomentoval svoje pôsobenie v šou Tomáš.

No hoci si v tom období záujem fanúšikov a médií užíval, s odstupom času to začal považovať za obrovskú chybu. „Po Let´s Dance som si povedal, že najväčší prúser je, keď celebrity si myslia, že sa naučia tancovať a keď tanečník si myslí, že je celebrita,“ skonštatoval Surovec, ktorý tvrdí, že aj keď vtedy prežíval príjemné obdobie, vo svojom srdci pociťoval neustálu prázdnotu.

Známy tanečník tak začal hľadať „sám seba“ a podľa jeho vlastných slov sa uchýlil aj k pomerne pochybným hodnotám. „Začal som si kupovať knihy, ktoré sľubovali šťastnejší život, do toho sa pridali veštice, numerológia, či náramok z kamienkov, ktorý mi mal všetky negatívne veci odstrániť preč,“ povedal Tomáš, ktorý si touto cestou chcel vybudovať šťastný a spokojný život. Neustále hľadal nejaký vyšší zmysel v číslach a keď sa mu roztrhol takzvaný náramok šťastia, myslel si, že je stratený. Napokon si však uvedomil, že takto nie je slobodný a je otrokom týchto metód, ktoré v podstate nikam neviedli. 

Obrátil sa tak celkom iným smerom a svoju myseľ naplno otvoril Bohu. „Dennodenne sa modlím za to, aby som svoj život odovzdal jemu, aby ma pretváral na jeho obraz,“ ohodnotil nový životný krok v jednom zo svojich svedectiev Surovec. Vedený Božou rukou sa rozhodol dať pokrstiť, zmenil prácu i ľudí okolo seba. Začal chodiť do kostola a dokonca prednáša aj na viacerých kresťanských zhromaždeniach.

Viac o téme: Tomáš Surovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu