Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neskutočná zmena na Markíze: Tvár ako z väzenia a potom... Neuveríte!

Pani Dagmar Zobraziť galériu (8)
Pani Dagmar

BRATISLAVA - Toto vás dostane! Na obrazovkách Markízy sa v utorok večer objavila žena, ktorá svojím výrazom mnohých divákov poriadne šokovala. Večne zamračená Dagmar (44) totiž najprv pôsobila, akoby pózovala pre policajné zábery pri zadržaní. Z nenápadnej ženy sa však v priebehu niekoľkých dní stala sympatická a elegantná dáma, ktorá omladla o neuveriteľných 13 rokov.

Toto vám vyrazí dych!  V utorok večer sa v markizáckej relácii 0 10 rokov mladší tentoraz objavili sesternice Dagmar a Iveta z Hlohovca. Ich zanedbaný výzor mnohých divákov nepríjemne prekvapil. Už na prvý pohľad vyzerali oveľa staršie, ako v skutočnosti sú. Dokonca Dagmar na záberoch pred zásahom odborníkov vyzerala, akoby pôsobila na policajnej stanici po spáchaní nejakého zločinu. Na zrelú štyridsiatničku mala príliš povädnutú pleť a nepríliš lichotivý výzor umocnili aj jej neupravené vlasy a najmä smutný, zamračený a chladný výraz tváre. Kvôli tomu, ako vyzerala, sa vyhýbala spoločnosti a bolo vidieť, že do života potrebuje novú iskru.

V priebehu desiatich dní, ktoré strávili obe ženy u rôznych odborníkov a stylistov, sa zo sivých myšiek stali dámy, za ktorými sa obzrie nejeden muž. Pani Dagmar, ktorej tipovali ľudia v priemere 51 rokov, po zmene omladla o neuveriteľných 13 rokov a stala sa z nej doslova iná žena. Rovnako tak premena pomohla aj jej 42-ročnej sesternici Ivete. Z utrápenej ženy s kruhmi pod očami, ktorej ľudia tipovali 55 rokov, je po dokonalej premene štýlová pani, ktorá omladla rovnako o 13 rokov.

Z pani Dagmar sa stala krásna žena.
Zobraziť galériu (8)
Z pani Dagmar sa stala krásna žena.

Premena neskutočne pomohla aj pani Ivete.
Zobraziť galériu (8)
Premena neskutočne pomohla aj pani Ivete.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu