Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozboril končí: Nahradí ho Koleník!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Netradičný krok! Vilo Rozboril (50) už dva roky pomáha ľuďom v jojkárskej relácii V siedmom nebi. Teraz však televízia Joj urobila nečakané rozhodnutie. Program spustila až pred Vianocami, kedy už jesenná sezóna pomaly končila. A teraz ho sťahuje z obrazoviek skôr, ako začne tá jarná. V období, ktoré býva divácky najsilnejšie, charitatívny projekt nahradí Ján Koleník (37) v novom historickom seriáli.

Rodinná relácia V siedmom nebi sa na obrazovkách televízie JOJ objavuje už viac ako dva roky. No hoci bol tento mimoriadne obľúbený projekt doposiaľ nasadzovaný na jar a jeseň, kedy vysielajú televízie tie dôležitejšie programy, jeho štvrtá séria netradične štartovala až pred Vianocami.

„Off sezóna už niekoľko rokov na televíznom trhu neexistuje, všetky mesiace v roku sú pre nás dôležité. Adventný čas a blížiace sa Vianoce boli najvhodnejšie na nasadenie divácky obľúbenej rodinnej relácie v Siedmom nebi, čo sa ukázalo aj na vynikajúcich číslach sledovanosti. Sme radi, že diváci stále zachovávajú tejto relácii svoju priazeň, túto sezónu dosiahlo V siedmom nebi rekordné výkony,“ povedala pre Topky.sk stanovisko televízie hovorkyňa Lucia Kulihová.

Rozboril tak v tomto momente vo vysielacej štruktúre končí a zatiaľ nie je jasné, kedy sa najbližšie vráti. Šou už túto nedeľu nahradí v rovnakom čase historický seriál, ktorý je podľa kompetentných jedným z najkvalitnejších počinov v novodobej televíznej histórii. Ide o kriminálnu novinku s názvom 1890, ktorý má pritiahnuť masu divákov nielen dobovou autenticitou, pútavým námetom, ale aj kvalitným hereckým obsadením na čele s obľúbeným hercom Jánom Koleníkom.

V jarnej časti sezóny sa v priamom súboji s konkurenčnou Markízou stretne výpravná detektívka s treťou sériou Tvoja tvár znie povedome. Nechajme sa prekvapiť, ako sa tento krok JOJke napokon osvedčí...

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu