Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojkárska moderátorka ukázala, čo skrýva pod šatami: No, ty kokos!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská (Zdroj: Foto: Instagram A.O.)

BRATISLAVA - Aj Rambo by tlieskal! Alexandra Orviská (33) je jednou z tvárí jojkárskeho Topstaru, v ktorom púta pozornosť nielen sexi outfitmi, ale aj svojou dokonalou figúrou. To, čo však ukázala nedávno na sociálnej sieti, zaskočilo aj jej najbližších kamarátov. Neuveríte, čo skrýva pod oblečením!

To, že moderátorka a redaktorka Topstaru Alexandra Orviská nie je žiadna šedá myška, je už všetkým veľmi dobre známe. Pohľady prítomných totiž často púta nielen na televíznych obrazovkách, ale aj mimo nich. O menší rozruch sa postarala aj nedávno keď na svoju fanúšikovskú stránku pridala fotografiu, ktorá zaujala viac ako dosť.

Sexi brunetka sa tentoraz cvakla v krátkom tope, ktorý odhalil jej dokonale vyrysované brucho. No aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá a môžete si myslieť, že jojkárka trávi dlhé hodiny cvičením, opak je vraj pravdou.

Pre zdravotné problémy, ktoré ju v uplynulom období trápili ide podľa jej vlastných slov o výsledok dvoch rokov nič nerobenia. A keďže jej figúru navyše zdobia aj priam ukážkové tehličky, tak nechápavo krútili hlavami aj mnohí jej známi.

Ako je to možné? Nuž, s otvorenou sánkou sme ostali zaskočení aj my, veď Saša by svojím telom mohla pokojne konkurovať aj vrcholovým športovkyniam.

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu