Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Potetovaná europoslankyňa Flašíková šokuje: Pýši sa piatou kérkou... A chcela by ďalšie!

Monika Flašíková Beňová Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková Beňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dušou divoška! Napriek tomu, že Monika Flašíková Beňová (48) vykonáva povolanie, ktoré vyžaduje istú etiketu, je známa tým, že obľubuje tetovania. Na svojom tele ich má už niekoľko. Naposledy sa europoslankyňa na verejnosti pýšila čerstvo vytetovaným srdiečkom. Aktuálne jej na koži pribudli ďalšie dve kresby... A prezradila nám, že by chcela ďalšie!

Monika Flašíková Beňová nie je typickou političkou, ktorá nosí nudné kostýmčeky a úpenlivo dodržuje parlamentnú etiketu. Je známa tým, že v jej tele koluje divoká krv - svedčí o tom aj niekoľko tetovaní, ktoré zdobia jej telo. A po červenom srdiečku, ktoré pred dvomi rokmi predviedla na premiére muzikálu, jej telo najnovšie zdobia ďalšie dve kérky. 

„Dala som si vytetovať znamenie leva, pretože som sa narodila v znamení leva. Mne sa tetovania veľmi páčia. Priznám sa, ale skôr také drobnejšie, ktoré nie sú veľmi viditeľné, keďže mám aj povolanie, ktoré predsa len istú etiketu vyžaduje. A jedno mám na nohe, ale to je tiež také menej viditeľné. Ale dôležité je, že ja viem, že to tam mám a že mi to urobilo radosť, keď som si to dala urobiť,“ povedala pre Topky.sk europoslankyňa.

Tá má dokopy už 5 tetovaní a každé jedno pre ňu niečo znamená. No a ak by jej to práca dovoľovala, dala by si vraj aj oveľa väčšie. „Možno keby som mala nejaké iné povolanie, tak by som si dala urobiť aj také väčšie tetovania, lebo ja som naozaj veľký obdivovateľ šikovných tatérov aj pekných tetovaní,“ prekvapila známa Slovenka, ktorej sa najnovšie podarilo na večnú ozdobu tela prehovoriť aj vlastného syna. 

„Veľmi sa teším, že som inšpirovala aj môjho syna a jeho priateľku a že jeho priateľka si nechala vytetovať veľmi podobné na nohu ako ja. Môj syn si dal svoje úplne prvé tetovanie v živote, aj keď sa bál, má 28 rokov. Tak sme si urobili teraz také rodinné spoločné tetovanie,“ priznala Flašíková Beňová. Viac sa dozviete z videa pod článkom. 

Monika Flašíková Beňová o tetovaniach

Viac o téme: Monika Flašíková Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu