Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Evita Urbaníková (40) 2 mesiace po pôrode odrovnala všetkých: To ako vyzerá?!

Evita Urbaníková počas večera doslova žiarila. Zobraziť galériu (33)
Evita Urbaníková počas večera doslova žiarila. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa známe osobnosti slovenského šoubiznisu stretli v jednom z bratislavských kín. Konala sa tam totiž premiéra dlhoočakávaného slovenského filmu Všetko alebo nič. A keďže je novinka natočená podľa úspešnej knihy Evity Urbaníkovej (40), nemohla tam chýbať ani ona. Tá všetkých v spoločnosti odrovnala svojim výzorom. Veď len pred dvomi mesiacmi rodila a... Takto vyzerala!

Včerajší večer sa niesol v znamení romantiky. V jednom z bratislavských kín sa totiž konala slávnostná premiéra filmu natočeného podľa bestselleru Evity Urbaníkovej - Všetko alebo nič. Predstavenie dlhoočakávanej novinky si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych aj nezámych ľudí... No najviac pozornosti bez pochýb pútala samotná spisovateľka. 

Všetkým prítomným totiž svojim výzorom doslova vyrazila dych. Veď len pred dvomi mesiacmi blondínka priviedla na svet synčeka Jakubka a už v spoločnosti žiarila bezchybnou postavičkou. Len málokto by tipoval, že ju doma čaká také malé bábätko. Zaujímalo nás preto, čo pre návrat k štíhlej línii známa Slovenka robila. 

„Nerobím naozaj nič a zo všetkých mojich troch detí, som sa z tohto pôrodu zotavila najlepšie. Neviem, nemám žiadny recept, normálne fungujem, ako som fungovala,“ priznala pre Topky.sk Urbaníková. „Skôr si myslím, že ten náš život bol dosť rýchly s tými štyrmi deťmi aj predtým a vlastne ten Kubko do toho len pribudol, tak mne nič neubudlo, ja nie som, ani nemôžem byť taká mama, že keď dieťa spí, tak ja spím, ale keď bábätko spí, tak ja riešim diktát s jedným, tréning s druhým, s ďaľšou riešim, aký lak jej pristane na venček, a to asi tie kilá trochu rýchlejšie páli,“ dodala spisovateľka. Viac o Evitinej rodinke a jej pocitoch pred premiérou, sa dozviete z videa pod článkom. 

Rozhovor s Evitou Urbaníkovou

Rozhovor s Evitou Urbaníkovou

Viac o téme: Evita Urbaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu