Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zrazu je z nej SEXBOMBA: Telo našej najnižšej missky bodovalo v zahraničí!

Kristína Šulová Zobraziť galériu (10)
Kristína Šulová

MANILA - Príjemne prekvapila! Kristína Šulová (22) bola so 162 centimetrami najnižšou finalistkou tohtoročnej Miss Universe SR. Napriek tomu získala tituly 2. vicemiss a Miss Tip, vďaka čomu putovala na celosvetové finále Miss Earth 2016. A má za sebou už aj prvý úspech. Získala tretie miesto v čiastkovej súťaži, pri ktorej porota hodnotila postavu v plavkách. Hoci na slovenskom finále tak celkom nepôsobila, teraz vyzerá bruneta doslova ako sexbomba.

Kristína Šulová bola po finále Miss Universe SR 2016 najdiskutovanejšou víťazkou. Má totiž len 162 cm a napriek tomu sa stala 2. vicemiss. Svoje sympatie jej však prejavili aj diváci RTVS, ktorí ju v priamom prenose zvolili za Miss Tip. 

Vďaka tomu nás brunetka aktuálne reprezentuje na Filipínach v súťaži Miss Earth 2016. A je jasné, že mnohí jej veľký úspech nepredpovedali a komentáre na sociálnych sieťach boli vyhranené dosť proti nej. 

Kristína však nakoniec všetkým vytrela zrak. Napriek nedostatku centimetrov totiž nezostala bez povšimnutia odbornej poroty. Pri takzvanej súťaži v plavkách zaznelo: „Pri bronze tu máme remízu. Je to miss Slovenskej republiky a miss Uruguaj.” A musíme povedať, že Šulová z nejakého dôvodu vyzerá lepšie než na našom finále. Pri pohľade na fotku v plavkách nám napadá jediné slovo: SEXBOMBA. 

Kristína Šulová v plavkách na Miss Earth 2016.
Zobraziť galériu (10)
Kristína Šulová v plavkách na Miss Earth 2016.

Kristína Šulová počas finále Miss Universe SR 2016
Zobraziť galériu (10)
Kristína Šulová počas finále Miss Universe SR 2016

Viac o téme: Miss Universe SRKristína Šulová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu