Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Donchuana Kollára ste takto ešte nikdy nevideli: Pristihnutý pri... Neuveríte!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Boris Kollár (51) je v posledných rokoch známy predovšetkým vďaka svojej početnej rodine. Momentálne čaká už desiateho potomka, ktorého splodil s deviatou ženou Barborou Balúchovou (28). Okrem množstva detí je však politik medzi ľuďmi obľúbený aj vďaka tomu, že pomáha finančne ľuďom, ktorí to potrebujú. Najnovšie bol však pristihnutý pri činnosti, pri ktorej ho doteraz zrejme videl iba málokto...

Prekvapil! Okolo boháča a známeho lámača ženských sŕdc Borisa Kollára sa stále niečo deje. Niet sa čo čudovať, má 9 detí s 8 ženami a ďalšie čaká so speváčkou Barborou Balúchovou. Okrem vlastných potomkov sa však Boris venuje aj iným.

Často pomáha chorým deťom, či rodinám, ktoré sú životom ťažko skúšané a nevedia si sami pomôcť. Hlavne finančne. Najnovšie bol však pristihnutý pri činnosti, pri ktorej ho zrejme videl iba málokto. Kollár, ktorý je známy tým, že naháňa mladé sukne, nedávno šokoval svojich fanúšikov. Na svoju sociálnu sieť dal video, ako priložil ruku k dielu pri vynovovaní bývania. Navliekol sa do obtiahnutých šedých montérok a vlastnými rukami sa pustil do prerábky bytu.

 „Tento týždeň sme pomohli s poslankyňou Petrou Krištúfkovou jednej rodine, nie len finančne, ale sme si to aj odmakali,“ napísal politik k videu, na ktorom pracuje s ťažkou zbíjačkou. Nahrávku videlo niekoľko tisíc jeho fanúšikov a mnohé dámy ostali určite milo prekvapené, keď videli donchuana nielen pracovať, ale aj v takomto netradičnom outfite. Ten Kollár je do koča i do voza a akú ma dobrú riť, si mnohé určite pri pohľade na neho pomysleli. Či? :)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu