Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajná svadba playmate Minárikovej... Vieme, čo na to manželova ex!

Jana Mináriková Zobraziť galériu (12)
Jana Mináriková (Zdroj: archív J.M.)

BRATISLAVA/SAN JOSE- Začiatkom augusta sme vás na Topkách informovali o zásnubách bývalej playmate Jany Minárikovej (34). Blondínka muža svojho života našla za veľkou mlákou... A už sa zaňho stihla aj vydať. Sladké chvíle však zamilovanej dvojici strpčuje američanova ex. Pozrite, čo nám napísala!

Playmate Jana Mináriková sa pred ôsmimi rokmi preslávila účinkovaním v televíznej šou AHA - Dvaja v tom, kde robila spoločnosť kaderníkovi Pavielovi Rochynakovi. Už niekoľko rokov však žije v ústraní. Presťahovala sa za veľkú mláku a našla si tam životnú lásku. Nedávno sme vás na Topkách informovali o ich zásnubách.

A ako sa nám podarilo zistiť, už je z plavovlásky aj vydatá pani - presne 27. júla známa Slovenka povedala áno americkému priateľovi Thomasovi Nolandovi na slnečných Bahamách. „Bola to malá svadba. Len ja a on a dvaja svedkovia. Nemali sme ešte ceremónie, to si necháme na Slovensko s mojou rodinou,“ prezradila pre Topky.sk čerstvá pani Nolandová, ktorá s polovičkou žije na exotickej Kostarike.

Zdá sa však, že šťastie slovenskej krásky poriadne štve bývalú ženu jej manžela. Ozvala sa nám totiž do Topiek, aby nám prezradila horúce „pikošky“ z ich súkromia. „Jana Mináriková pôsobí ako zlatá žena. Každopádne jej vyvolený by sa mal priznať - on a ja sme sa rozviedli v januári 2016, napriek tomu sa stále milujeme a vídame sa. Jana by mala vedieť pravdu. Hovorila som s ním pár dní dozadu,“ písalo sa v maile od Thomasovej ex. 

Podľa jej slov sa so svojim bývalým stále stretáva a komunikujú spolu. A svadba s Janou? Chlap, ktorý na každej z Minárikovej fotiek pôsobí, že je zamilovaný až po uši, bol vraj do nej dotlačený. „Thomas bol taký rozčúlený, že bol dotlačený do manželstva s Janou, pretože bola opäť tehotná,“ dodala.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú blondínku, nech sa nám k týmto slovám vyjadrí. A ako sama priznala, so žiarlivou ex má dvojica problémy už nejaký ten čas. Už dlhšie im totiž doslova strpčuje život. „Sú to blbosti. Som vydatá, lebo sme chceli byť zobratí a jeho ex, ktorá s ním nie je vyše 2 roky, sa nevie povzniesť nad tým. Asi má zlý život,“ povedala nám Jana. 

Tehotná vraj nie je a ohrdnutá žena podľa nej len nedokáže rozdýchať dávny rozchod. „Nonstop ma atakuje na Facebooku a vymýšľa si blbosti. Veľakrát mi napísala, že nás zničí, vyvoláva a na sociálnych sieťach otravuje mojich priateľov,“ prezradila Slovenka, ktorá dúfa, že nepríjemné útoky raz skončia. Držíme palce! 

Jana Mináriková je od augusta vydatou ženou.
Zobraziť galériu (12)
Jana Mináriková je od augusta vydatou ženou.  (Zdroj: archív J.M.)

Viac o téme: Jana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu