Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Playmate Mináriková po rokoch v úzadí: Zásnuby… Toto je jej muž!

Jana Mináriková sa na Facebooku pochválila zásnubným prsteňom. Zobraziť galériu (10)
Jana Mináriková sa na Facebooku pochválila zásnubným prsteňom. (Zdroj: Facebook J.M.)

BRATISLAVA - Bude z nej nevesta! Jana Mináriková (34) sa do povedomia verejnosti dostala pred ôsmimi rokmi, keď spolu s kaderníkom Pavielom Rochnyakom (31) účinkovala v televíznej šou AHA - Dvaja v tom. Odvtedy bola blondínka veľkou hviezdou, ktorá sa objavovala na každej prominentnej akcii. Rušný svet slovenského šoubiznisu však silikónku po čase omrzel a utiahla sa do úzadia. A čo má nové dnes? Sexi playmate sa zasnúbila - pozrite, komu povedala áno!

Playmate Jana Mináriková bola v minulosti známym číslom. Niektorí Slováci ju vnímali vďaka šou AHA - Dvaja v tom, iným sa vryla do pamäti ako majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku... No pozornosť pútala aj účesom na štýl ukrajinskej političky Julie Tymošenkovej. 

Jej snaha zostať na výslní však po rokoch akosi upadla a blondínka sa stiahla do úzadia. Už niekoľko rokov o nej prakticky nepočuť. Nám sa však podarilo zistiť horúcu novinku z jej života. Silikónová kráska sa zasnúbila! Na prste hrdo nosí šperk s obrovským očkom, ktorý všetko prezradil.

A napokon šťastnú správu potvrdila aj samotná plavovláska. Keď totiž jeden z priateľov poznamenal, či to znamená to, čo si myslí, Mináriková odpovedala stroho, no jasne: „Yes.“ Snažili sme sa v tejto súvislosti Janu osloviť aj my, no na naše otázky doposiaľ neodpovedala.

Okrem fotky prsteňa sa kráska pochválila aj fotkami so svojím milovaným. Ten bude zrejme zo solventnejších kruhov, keďže si playmate už niekoľko mesiacov užíva luxusnú dovolenku v strednej Amerike. Tomu sa hovorí život!

Jana Mináriková sa na Facebooku pochválila aj fotkou svojho snúbenca.
Zobraziť galériu (10)
Jana Mináriková sa na Facebooku pochválila aj fotkou svojho snúbenca.  (Zdroj: Facebook J.M.)

Viac o téme: Jana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu