Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Weiterovej zmena imidžu: Dala sa ostrihať a... Všetkým je na smiech!

Nikola Weiterová Zobraziť galériu (6)
Nikola Weiterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je z nej úplne iná žena! Keď sa fitnesska Nikola Weiterová (25) dostala do povedomia verejnosti, pýšila sa dlhou hrivou. V poslednom období však svoje háro mierne skracovala... A najnovšie sa na sociálnej sieti Instagram pochválila úplne novým imidžom - svoje vlasy si dala radikálne ostrihať. No a teraz je všetkým na smiech. Veď pozrite!

Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. No tiež, že zmena je život. A práve toto si zrejme pred pár dňami povedala aj fitnesska a dcéra známeho repeťáka Otta Weitera, Nikola. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválila fotkou s novým imidžom. 

Vlasy dlhé po pás vymenila za krátky nadýchaný účes. Nechala si teda odstrihnúť poriadny kus svojej hnedej pýchy. Keby však kráska zavesila na web len samotnú fotku nového hára, nikto by sa nad ním ani nepozastavil. Ona však spravila koláž. 

No a tá pobavila úplne všetkých. Športovkyňa sa totiž na nej prirovnáva k svojmu psovi, na ktorého sa vďaka novým vlasom úplne podobá. Tu fráza - aký pán, taký pes - platí stopercetne. Veď pozrite! 

Nikola Weiterová sa na Instagrame pochválila novými vlasami. Prirovnaním k psovi všetkých pobavila.
Zobraziť galériu (6)
Nikola Weiterová sa na Instagrame pochválila novými vlasami. Prirovnaním k psovi všetkých pobavila.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu