Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi mamička Mirgová: Pochudnutá a so super három!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Wau! Dominika Mirgová (24) sa na koncertoch a vystúpeniach vždy objavuje perfektne upravená. O jej výzor sa totiž stará tím profesionálov. A tí z nej najnovšie urobili hotovú sexicu. Na Instagrame sa totiž mamička pochválila fotkou s kučeravými vlasmi, vďaka ktorým vyzerala ako zvodná šelma. A navyše pochudnutá... Veď pozrite!

Dominika Mirgová je mamičkou ročného synčeka Peťka. No napriek tomu, že ju zamestnávajú rodičovské povinnosti, stále sa naplno venuje aj svojej kariére. A navyše, na koncertoch vždy perfektne vyzerá - svoju vizáž totiž zveruje do rúk profesionálov. 

No a tí z nej urobili hotovú sexicu. Svedčí o tom fotka, ktorú speváčka zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Kráska má na nich super háro. „Ja mám teraz dosť koncertov a chcem na každý z nich vyzerať dobre, navyše som začala spolupracovať s jedným salónom v Trnave, takže vymýšľame na každú akciu niečo nové. A teraz nás napadlo, že trochu zaexperimentujeme a dáme afro,“ prezradila pre Topky.sk Mirgová.

Napokon, tento účes je pre blondínku aj veľmi praktický. „Ja strašne nemám rada brčkavé vlasy a snažím sa im aj vyhýbať, ale bola som na koncerte v Trebišove a potom mám ešte ďalšie dva koncerty na východe, tak som potrebovala účes, ktorý mi vydrží. No a najviac vydržia takého kučery,“ vysvetlila Dominika. 

Tá najnovšie púta pozornosť na sociálnych sieťach aj schudnutou postavičkou. „Ide to tak samo. Po pôrode to nešlo ľahko, ale neriešila som to, ja som sa hlavne naplno venovala synovi a svojej kariére a popri tom, samozrejme, chodievam s maminou cvičiť a dodržiavame zdravšiu stravu,“ prezradila speváčka. 

„Takže nijako to nesilím, ale ide to samo. A konečne po 15-tich mesiacoch už vidno aj výsledky, tak som spokojná. Ale hlavne to nerobím preto, aby ma niekto chválil, že dobre vyzerám, ale robím to pre seba, aby som sa dobre cítila. Takže konečne to aj vidno,“ teší sa mamička malého Peťka. 

Dominika Mirgová sa na Instagrame pochválila kučeravým három.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová sa na Instagrame pochválila kučeravým három.  (Zdroj: Instagram D.M.)

Dominike Mirgovej sa po pôrode chudlo ťažko. Po 15 mesiacoch je však vidno výsledky.
Zobraziť galériu (5)
Dominike Mirgovej sa po pôrode chudlo ťažko. Po 15 mesiacoch je však vidno výsledky.  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu