Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Barbara Haščáková po zbabranej operácii: Šok pre všetkých Slovákov!

Barbara Haščáková Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková

FLORIDA - Nevydarený zákrok! Barbara Haščáková (36) bojuje so zdravotnými problémami, ktoré musela riešiť operáciou. Tá však podľa speváčkiných slov nedopadla úspešne. Napriek tomu sa ale blondínka pozviechala natoľko, že aj v týchto ťažkých chvíľach naspievala nový song. Pieseň je naozajstným šokom pre všetkých Slovákov.

Barbara Haščáková má už dlhšie problémy s pankreasom. Zrejme tie ju aj teraz priviedli na operačný stôl. Ako totiž prezradila na sociálnej sieti, podrobila sa operácii, ktorá ale bohužiaľ nedopadla dobre. 

No Barbara aj v takýchto chvíľach myslí stále iba na hudbu a dokázala nahrať novú skladbu. „Po hroznej operácii, ktorá sa nevydarila, som hrdo nahrala túto pieseň. Nehnevajte sa na mňa!” napísala po slovensky. V angličtine svoj status jemne pozmenila, v preklade: „Po operácii, ktorá sa nevydarila, som nahrala túto pieseň v bolestiach, ale hrdo, lebo som stále šťastná a mám nesmierne šťastie, že som nažive!”

A prečo v slovenčine ten dodatok, že sa na ňu nemáme hnevať? Zrejme preto, lebo nová pieseň sa volá Boh žehnaj Ameriku. Barbara v nej spieva, že je hrdá na to, že je Američanka. Aj po 16 rokoch života za veľkou mlákou sme ju my stále pokladali za Slovenku, no ona sa na prekvapenie mnohých už cíti byť hrdou Američankou. 

S Barbarou sme sa snažili aj skontaktovať. Chceli sme zistiť, akú operáciu absolvovala a ako sa momentálne cíti, ale samozrejme aj to, či už Slovensko za domov vôbec nepovažuje. Zatiaľ nám na naše otázky neodpovedala. 

Barbara Haščáková po zbabranej
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu