Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská moderátorka si neustrážila rozkrok: Mala vôbec nohavičky?!

Dagmar Didiana Dianová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Didiana Dianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Naostro?! Moderátorka Fun rádia Dagmar Didiana Dianová sa koncom minulého týždňa zúčastnila módnej prehliadky, ktorá sa konala v našom hlavnom meste. Horúce letné počasie ju prinútilo obliecť si krátke šaty. No a práve to sa stalo kameňom úrazu. Plavovláska si totiž mini sukňu neustrážila a nášho fotografa neúmyselne vpustila pod ňu. Ale... Fúha, mala vôbec nohavičky?!

Koncom minulého týždňa sa v Bratislave konala módna šou, ktorá vylákala do spoločnosti veľké množstvo známych osobností. Medzi nimi nechýbala ani rádiová spíkerka Dagmar Didiana Dianová. Plavovláska na akciu dorazila v krátkych bielych šatách. No hoci na známej Slovenke vyzerali bezchybne, počas večera ju poriadne potrápili. 

Keď si totiž moderátorka sadla na nízky gauč, krátka sukňa sa jej vyhrnula tak vysoko, že nášho fotografa neúmyselne vpustila pod ňu. A Didiane sa pod šatami nečrtala žiadna spodná bielizeň. Aspoň na prvý pohľad. Doslova to pôsobilo, akoby kráska do spoločnosti vyrazila „naostro“. Pod bielym kusom látky bolo totiž vidno len nahú kožu... Alebo to boli telové nohavičky? 

Oslovili sme v tejto súvislosti známu Slovenku, nech nám prezradí, ako to bolo. „Nie, nebola som naostro. Nechodím naostro. Mala som normálne nohavičky,“ povedala nám so smiechom Dianová. „Neviem, prečo to tak vyzeralo, ale nikdy som nešla nikam naostro,“ zdôraznila Didiana. No tak nám nezostáva nič iné, len jej veriť. 

Viac o téme: Dagmar Didiana Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu