Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dochrámaná kráska na prehliadke v Tatrách: Rozbité koleno, ale... Chvíľu nato »ukazovala rozkrok«!

Aneta Vignerová Zobraziť galériu (4)
Aneta Vignerová (Zdroj: Profimedia)

BEŠEŇOVÁ - Ups, nehoda! V sobotu sa v jednom zo slovenských aquaparkov konala módna prehliadka, ktorá k bazénom prilákala mnoho známych osobností. Medzi nimi nechýbala ani česká modelka Aneta Vignerová (28), ktorá sa navyše objavila aj na predvádzacom móle. No a práve tam pútala pozornosť svojím vzhľadom. Nielen, že mala rozbité koleno, ale aj hriešne vysoký rozparok. Takmer ukázala to najintímnejšie!

Známe tváre si to cez víkend namierili do jedného zo slovenských aquaparkov. Konala sa tam totiž už tradičná módna prehliadka. Okrem profesionálnych modeliek sa po móle prešli aj slávne Slovenky, no do centra pozornosti sa podarilo dostať najmä jednej Češke - modelke Anete Vignerovej.

Na prehliadke sa totiž objavila s dochrámanými nohami. Sexi šaty, ktoré predvádzala, tak dopĺňali nielen krásne topánky, ale aj chrasty na jej kolenách - kráske sa totiž zamotali nohy a skončila na zemi. „Pošmykla som sa na dlažbe a rozbila som si koleno,“ prezradila pre český Blesk.cz modelka. 

No čerstvé zranenie si zrejme nikto z divákov ani len nevšimol. Brunetka sa totiž na móle objavila v poriadne zvodnom modeli, ktorý doslova nútil ľudí pozerať sa niekde úplne inde. Zaujímavý letný outfit mal totiž hriešne vysoký rozparok. Stačil naozaj len kúsok a všetkým by sa naskytol pohľad na tie najintímnejšie partie modelkinho tela. Veď pozrite sami! 

Aneta Vignerová sa na móle objavila v šatách s hriešne vysokým rozparkom. A na kolenách jej svietili chrasty po nedávnej nehode.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Vignerová sa na móle objavila v šatách s hriešne vysokým rozparkom. A na kolenách jej svietili chrasty po nedávnej nehode.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu