Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Trapas známeho Slováka: Stačí pohľad dole a ...!

Igor Kmeťo Zobraziť galériu (6)
Igor Kmeťo (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ups, tak toto je nepríjemné! Slovenský spevák Igor Kmeťo (58) sa na prominentnej oslave narodenín Fredyho Ayisiho (50) postaral nielen o kvalitnú zábavu, ale aj o menšie komické faux pas. Nastajlovaný a luxusne nahodený hudobník síce rozdával úsmevy na všetky strany, no stačil jediný pohľad nižšie a trapas bol odhalený. Z jeho prepychových topánok totiž vykúkalo nemilé prekvapenie.

Tanečník Fredy Ayisi v piatok dosiahol svoje životné jubileum. Okrúhlych 50 rokov oslávil v istom podniku v Bratislave, kde mu prišlo zagratulovať množstvo známych osobností zo slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbal ani jeho dlhoročný kamarát Igor Kmeťo.

Slovenský hudobník sa však oslávencovi a prominentným hosťom okrem speváckeho vystúpenia pripomenul aj jedným úsmevným trapasom. Člen skupiny Kmeťoband si totiž pri odchode z toalety zobral so sebou aj menší suvenír v podobe toaletného papiera, ktorý „zdobil“ jeho čierne luxusné mokasíny.

Podľa blaženého výrazu tváre Igora Kmeťa je však všetkým jasné, že zahanbujúci moment nespozoroval. V podobných prípadoch by sa ale mali mať obzvlášť známe tváre radšej na pozore.

Spevák Igor Kmeťo tentoraz pútal pohľady prítomných zábavným trapasom. Pri odchode z toalety sa mu na topánku nalepil toaletný papier.
Zobraziť galériu (6)
Spevák Igor Kmeťo tentoraz pútal pohľady prítomných zábavným trapasom. Pri odchode z toalety sa mu na topánku nalepil toaletný papier.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Igor Kmeťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu