Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luxus slovenskej speváčky: Pozrite, takto vyzerajú tenisky za 1200 eur!

Hriešne drahé tenisky svetoznámej značky Zobraziť galériu (6)
Hriešne drahé tenisky svetoznámej značky (Zdroj: Jan Zemiar)

STARÁ LESNÁ - Z toľkého luxusu sa vám zatočí hlava! Speváčka Dara Rolins (43) je úspešná a príťažlivá žena s dokonalou figúrou. Okrem toho je sexi blondínka známa aj svojím originálnym vkusom a už roky udáva trendy a nosí módne vychytávky, ktoré obdivujú mnohé ženy. Na nedávnej prominentnej akcii ukázala tenisky, ktoré opäť neboli len tak obyčajné. Cena tohto kúsku naozaj vyráža dych.

Tisíc eur na nohách! Dara Rolins je nielen talentovaná a sexi, ale mnohí ju považujú aj za jednu z najlepšie sa obliekajúcich hviezd česko-slovenského šoubiznisu. Na verejnosti je vždy dokonale nahodená a v sexi outfitoch často zvýrazňuje svoju vypracovanú postavičku. Okrem najväčších módnych vychytávok sa rada pochváli aj luxusnými doplnkami.

Svoju slabosť pre hriešne drahé veci potvrdila aj na nedávnej akcii, na ktorej sa predviedla v ležérnejšom modeli pozostávajúcom z tmavomodrého topu a čiernych trojštvrťových nohavíc. Pozornosť však pútal iný kúsok.

Plavovláska zahviezdila v luxusných teniskách z dielne prestížnej svetoznámej značky. Hodnota topánok, ktoré zdobia viaceré kamienky a krikľavá podrážka, sa podľa našich informácií pohybuje až okolo 1200 eur. Nuž, cena trblietavého modelu veru nízka nie je a mnohé dámy, ktoré si takýto prepych nemôžu dovoliť, jej tak môžu iba v tichosti závidieť.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu