Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriešne drahý outfit Bubánovej: Nahodená v kúskoch za viac ako 5000 eur!

Simona Bubánová prišla do spoločnosti luxusne nahodená. Zobraziť galériu (4)
Simona Bubánová prišla do spoločnosti luxusne nahodená. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale sumička! Manželka speváka Janka Kurica (53), Simona Bubánová (55), patrí k známym ženám, ktoré rady investujú do svojho zovňajšku. Na módnych kúskoch, ktoré kupuje, teda rozhodne nešetrí. Dôkazom je aj jej outfit, v ktorom sa nedávno objavila v kine. Všetkých zatienila doplnkami za viac ako 5000 eur. Pozrite!

V uplynulých dňoch sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra nového filmu. Do kina prišlo mnoho známych osobností – medzi nimi aj manželka speváka Janka Kurica, Simona Bubánová. A spomedzi všetkých práve plavovláska pútala najviac pozornosti. Bola totiž nahodená v outfite za viac ako 5000 eur. 

Hoci na prvý pohľad pôsobilo plavovláskine oblečenie celkom ležérne, jednotlivé kúsky jej doplnkov boli doslova hriešne drahé. Už len okuliare svetoznámej značky stáli viac ako 500 eur. No jednoznačne najmastnejšiu sumičku vysolila známa Slovenka za kabelku rovnakej módnej značky. Tá stojí ako 4300 eur.

Aj opasok, ktorý zdobil jej nohavice, patrí medzi tie drahšie kúsky. Ide totiž o značku, ktorú obľubujú svetové hviezdy a jeho cena sa pohybuje medzi 200 až 400 eurami. No a za topánky zaplatila v porovnaní z predchádzajúcimi položkami ešte pomerne malé peniaze – len okolo 150 eur. Bubánová sa pri tvorbe tohto outfitu teda poriadne buchla po vrecku.

Simona Bubánová prišla do kina v outfite za viac ako 5000 eur.
Zobraziť galériu (4)
Simona Bubánová prišla do kina v outfite za viac ako 5000 eur.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Simona Bubánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu