Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo blondínky s najväčšími silikónmi nášho šoubiznisu: Zamilovaná do hokejistu!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: Archív Z.Ž.)

BRATISLAVA - Po uši v tom! Zuzana Žilinčíková (30) sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka jojkárskej šou Nákupné maniačky, kde hviezdila spolu s ďalšími playmate. Najviac pozornosti spomedzi všetkých sexíc však jednoznačne pútala ona - pýši sa totiž úplne najväčšími silikónmi nášho šoubiznisu. A nám sa teraz podarilo zistiť tajomstvo, ktoré blondínka doposiaľ pred všetkými skrývala... Je zamilovaná do známeho hokejistu!

>>Sledujte hokejový zápas Slovensko vs. Amerika online na portáli športky.sk<<

Zuzanu Žilinčíkovú divákom jojkárskych Nákupných maniačok nijako extra predstavovať nemusíme. Pred pár týždňami totiž na televíznych obrazovkách pútala pozornosť svojimi extrémne veľkými silikónmi... A dodnes na svojich profiloch na sociálnych sieťach provokuje svojimi super sexi fotkami.


Prevetrala extrémne veľké silikóny: Slovenská modelka prvýkrát od operácie na obrazovkách!


Najnovšie však kráska odhalila niečo viac, ako len svoje telo. Prezradila nám totiž tajomstvo, ktoré doposiaľ pred verejnosťou skrývala. „Priznávam, že som tajne zamilovaná do jedného hokejistu,“ priznala blonďavá sexbomba. Jeho meno však prezradiť nechcela. „To je tajné!“  držala bobríka mlčanlivosti Žilinčíková.

Sexica sa zamilovala ešte pred piatimi rokmi, keď ako Miss Hockey odovzdávala medaily hokejistom na bratislavskom štadióne Ondreja Nepelu. „Zo súťaže som si nechala tričko, ktoré mi je vo vrchných partiách už trošku menšie, ale s pivom v ruke v ňom budem aj dnes Slovákom fandiť,“ povedala Zuzana, ktorá prízvukuje, že nielen chlapi, ale aj sexi ženy s najväčšími prsiami na Slovensku milujú hokej a pivo.

Zuzana Žilinčíková je už roky veľkou fanúšičkou hokeja.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Žilinčíková je už roky veľkou fanúšičkou hokeja.  (Zdroj: Archív Z.Ž.)

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu