Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premena bytu v jojkárskej relácii: Veď to tam vyzerá ako u filmových prostitútok!

Film Vojtech (vľavo) a Nové bývanie Zobraziť galériu (7)
Film Vojtech (vľavo) a Nové bývanie

BRATISLAVA - To vážne?! Na obrazovkách Jojky sa cez víkend objavila nová relácia s názvom Nové bývanie - dizajn. Tá, ako už napovedá názov, sa zaoberá zariaďovaním bytov. Prvý mal byť vynovený v štýle lesného príbytku... No finálny výsledok mohol viacerým ľuďom pripomínať skôr čosi iné - brloh filmových prostitútok!

Každý z nás má svoje vysnívané bývanie – predstavujeme si, ako by náš ideálny dom alebo byt mal vyzerať, ako by mal byť zariadený. A práve tomu sa venuje relácia Nové bývanie - dizajn. Cez víkend si diváci na obrazovkách Jojky mohli vychutnať jej úplne prvú časť, v ktorej sa byt zariaďoval v štýle lesného príbytku... No, finálny výsledok pripomínal skôr brloh filmových prostitútok.

Zrekonštruovaná obývačka pôsobila ako priestory, ktoré sa objavili v novom slovenskom filme Vojtech. Modrá stena, sivé konáre na stene, biele knižnice a za nimi zlatá tapeta, komoda, dokonca aj podlaha či kožušina na zemi. Všetko je rovnaké - aj béžový gauč, na ktorom sa sexi orgie herca Mateja Landla odohrávali. 

Snažili sme sa teda zistiť, či ide o náhodu, prípadne, či dizajnér čerpal inšpiráciu vo filme. Ten je totiž už dávno v kinách, pritom relácia o rekonštruovaní bytu sa na obrazovky dostala len cez víkend. „Ide naozaj o ten byt. Relácia vznikla už dávnejšie,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Tak vidíte, zrak nás neklame!

Horná foto - byt prostitútok vo filme Vojtech. Dolná foto - zábery z relácie Nové bývanie. Už na prvý pohľad je jasné, že ide o ten istý byt.
Zobraziť galériu (7)
Horná foto - byt prostitútok vo filme Vojtech. Dolná foto - zábery z relácie Nové bývanie. Už na prvý pohľad je jasné, že ide o ten istý byt.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nové bývanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu