Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hilmerová večer za kráľovnú a ráno... Morská príšera!

Monika Hilmerová na Plese v opere Zobraziť galériu (4)
Monika Hilmerová na Plese v opere

BRATISLAVA - Rovnako ako pred rokom, aj tentoraz Monika Hilmerová (41) žiarila na najprestížnejšej spoločenskej udalosti roka, na Plese v opere. Postaral sa o to jej bezchybný výzor hodný kráľovnej... No zatiaľ čo večer na nej mohli všetci oči nechať, ráno to s ňou už také slávne nebolo. Herečka totiž na sociálnu sieť Facebook zavesila záber, ktorý ju zachytáva na druhý deň ráno. A ako sama napísala - vyzerala ako medúza.

Monika Hilmerová veľmi dobre vie, ako zo seba urobiť sexi kočku, no rovnako má v malíčku aj vizáž skutočnej dámy. Predviedla to už na minuloročnom Plese v opere, kde podľa vás bola úplnou kráľovnou večera. 


Kráľovnou Plesu v opere Hilmerová: Čo hovorí na zisk titulu?

Za najlepšie oblečenú dámu Plesu v opere môžete hlasovať aj tento rok >>


A inak to nebolo ani tento rok. Plavovláska na najprestížnejšej spoločenskej akcii roka predviedla jemnú róbu v staroružovej farbe, ktorú doplnila decentnou vizážou. O tú sa herečke postaral tím profesionálnych vizážistov a kaderníkov, vďaka čomu počas galavečera doslova žiarila. 

No na druhý deň už dámu vôbec nepripomínala... Skôr morskú príšeru. Plavovláska totiž na svojej oficiálnej facebookovej stránke zverejnila fotku, ktorá ju zachytáva na druhý deň ráno s rozstrapatenými vlasmi a úplne bez mejkapu. Ako sama napísala: „Včera účes na dámu a dnes ráno... Medúza.“ 

Poznáte to aj vy? Včera účes na dámu a dnes ráno...Medúza

 

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu