Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nvotová zas zmenila imidž: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Dorota Nvotová je ako chameleón. Pred pár dňami si nechala vlasy na boku hlavy vyholiť. Zobraziť galériu (7)
Dorota Nvotová je ako chameleón. Pred pár dňami si nechala vlasy na boku hlavy vyholiť.

BRATISLAVA – Opäť prekvapila! Dorota Nvotová (33) je žena mnohých tvárí, o čom sa mohli opäť presvedčiť jej fanúšikovia na sociálnej sieti. Pred pár dňami totiž speváčka zverejnila svoju najnovšiu fotografiu. A mnohí ostali poriadne prekvapení. Dcéra herečky Anky Šiškovej totiž znova radikálne zmenila svoj imidž. Z krásnej dlhovlasej kočky sa stala nežná pankáčka.

Je ako chameleón! Slovenská speváčka Dorota Nvotová, ktorá je známa svojským imidžom, prekvapila pred pol rokom svojich fanúšikov nečakanou zmenou. Zo škaredého káčatka sa zmenila na sexi kočku, ktorú fanúšikovia prirovnávali doslova k hollywoodskym kráskam. Tento look jej ale dlho nevydržal a umelkyňa nechala opäť voľnosť svojej fantázii a radikálne zmenila imidž.

Pred pár dňami pridala na sociálnu sieť záber, ktorým mnohých priateľov a fanúšikov opäť zaskočila.  Dcéra herečky Anky Šiškovej a muzikanta Jara Filipa si nechala totiž svoje dlhé vlasy poriadne ostrihať. Na fotografii pózuje ako zasnená modelka a na prvý pohľad si jej odvážny účes možno nevšimne každý.

No pozornejšiemu oku predsa len neujde, že speváčka si vlasy na boku hlavy nechala vyholiť. „Hotová pankáčka,“ napísala jej istá žena pod záber. A ďalší fanúšikovia nešetria chválou. Ako sa zdá, nech si dá Dorota na seba čokoľvek, kamaráti ju vždy pochvália.

 

 

Viac o téme: Dorota Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu