Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyprsené módne dni: MEGAvýstrih plastikovej Slovenky, Heringhová v koženej podprsenke, Sklovská úplne BEZ!

Andrea Heringhová, Sisa Sklovská aj Michaela Gašparovičová predviedli svoje ženské zbrane. Zobraziť galériu (10)
Andrea Heringhová, Sisa Sklovská aj Michaela Gašparovičová predviedli svoje ženské zbrane. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Týždeň odštartoval v našom hlavnom meste v znamení módy. Poslednýkrát v tomto roku sa konali tradičné Bratislavské módne dni. Prestížna udalosť vylákala do spoločnosti mnoho známych žien. Niektoré sa prišli na prehliadku len pozrieť a iné sa prešli aj priamo po móle. No tak či tak pútali dámy najviac pozornosti svojimi prsiami. Michaela Gašparovičová (23) vyvetrala svoje obrie silikóny v megavýstrihu, Andrea Heringhová (34) predviedla vnady v koženej podprsenke a Sisa Sklovská (50)? Tá prišla úplne bez.

Pondelkové Bratislavské módne dni uzavreli svoj jubilejný desiaty ročník prehliadkou plesových šiat. V spoločnosti sa pri tejto príležitosti objavilo mnoho známych Slovákov. No najmä ženy pútali veľa pozornosti. Či už tie na prehliadkovom móle alebo medzi hosťami – mnohé totiž vystavili na obdiv svoje ženské zbrane.

Galéria: FOTOreportáž z Bratislavských módnych dní

 

Teda v prípade sexbomby z Trnavy Michaely Gašparovičovej sa bavíme minimálne o kanónoch. Blondínka je totiž známa svojimi vnadami obrovských rozmerov, ktoré si viackrát dala vylepšiť silikónovými implantátmi. No a teraz svoje bomby nasúkala do čierneho overalu s hlbokým výstrihom, ktorý by každej bežnej žene končil niekde nad pupkom. V prípade Mišky však čierna látka vystačila tak akurát na prsia. 

S myšlienkami prítomných pánov sa počas večera pohrala aj expartnerka Borisa Kollára Andrea Heringhová. Tmavovláska sa po móle prešla v rafinovaných šatách so sieťovanou vrchnou časťou. Hosťom sa tak naskytol pohľad na jej vnady v sexi koženej podprsenke. 

Naopak, Sisa Sklovská prišla medzi ľudí bez akejkoľvek bielizne vo vrchnej časti svojho tela. Obliekla si totiž zlaté šaty, ktoré odhaľovali celý jej chrbát. Podprsenka by preto v tomto prípade bola naozaj nevhodná. No našťastie počas večera neukázala nič viac, než slušnosť káže. 

O sexi rozruch sa na prehliadke okrem spomínaných dám postarala aj Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. Tá sa na pódiu predviedla v zmyselných šatách s vražedne hlbokým výstrihom. Čo na hlboko vykrojené dekolty hovoríte vy? 

Viac o téme: Andrea HeringhováSisa Lelkes SklovskáMichaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu