Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odvážna FOTO slovenskej missky: Wau, veď ona je úplne holá!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (7)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Slovensko je plné pekných žien! Dôkazom je aj tmavovláska Silvia Križanová (28), ktorá sa v roku 2009 zúčastnila súťaže krásy Miss Universe. Kráska je totiž majiteľkou dokonalých kriviek. A rada sa nimi pýši aj na sociálnej sieti Instagram, kde pridáva jednu zvodnú fotku za druhou. Tou najnovšou sa postarala o poriadne šteklivé myšlienky svojich mužských obdivovateľov - na snímke je totiž úplne nahá.

Čoraz viac známych tvárí slovenského šoubiznisu aktívne komunikuje so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí. Výnimkou nie je ani tmavovlasá kráska Silvia Križanová, ktorá sa v roku 2009 zúčastnila súťaže Miss Universe. Na webe ju sleduje viac ako 10 tisíc fanúšikov... A tým sa často naskytá pohľad aj na jej skutočne odvážne snímky. 

Tento prípad nastal aj pred pár dňami – brunetka svojim obdivovateľom na Instagrame vyrazila dych pikantnou fotkou z vane. A pohľad na ňu muselo mnoho jej mužských priaznivcov predýchavať ešte hodnú chvíľu. Kráska je totiž na nej úplne nahá a jediné čo zakrýva jej intímne partie, sú jej vlastné končatiny. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Silvia KrižanováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu