Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Karin Haydu prekvapuje úprimnosťou: Umelé oplodnenie!

Karin Haydu Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu

BRATISLAVA – Túži byť opäť mamou! Herečka Karin Haydu (38) po boku finančníka Rastislava Podhorca prežíva šťastné a spokojné obdobie. Niet sa teda čomu čudovať, že bez okolkov priznáva túžbu po ďalšom potomkovi. Dokonca sa nebráni ani umelému oplodneniu.

Túži po väčšej rodine! Láska herečky Karin Haydu a finančníka Rastislava Podhorca sa potvrdila v máji 2014. Dvojica zatiaľ k zásnubám nedospela, no netaja sa tým, že plánujú spoločnú budúcnosť.

Pred pár dňami dokonca známa brunetka a matka 11-ročnej Vanesky priznala, že chce mať určite ešte aspoň jedno dieťa. „Ja milujem deti. Mám jedno a vždy som chcela mať minimálne 2, ak nie 3,“ prezradila v jojkárskom Top Stare. Tehotenstvo však nijako neplánuje. „Dá sa to naplánovať, ale nie vždy to vyjde. Ja som si povedala, že nič neplánujem a že to nechám len tak plynúť, ale chcem mať určite minimálne ešte jedno dieťa,“ úprimne sa vyznala divákom Haydu.

Svoju prvú a zatiaľ jedinú dcéru počala prirodzene. Ak by to však po druhýkrát tak hladko nešlo, je pripravená podstúpiť aj umelé oplodnenie. „Prvýkrát sa mi to podarilo prirodzenou cestou, mala som to šťastie. Samozrejme nie všetky ženy majú toto šťastie, ja im to ale všetkým prajem. Pretože byť mamou, to je najkrajší pocit na svete. Keby sa mi nezadarilo druhýkrát počať prirodzenou cestou, určite by som využila všetky výdobytky modernej medicíny,“ uviedla úprimne na záver Karin, ktorá je však už vo veku, kedy je pre ženy tehotenstvo oveľa viac rizikovým. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa táto túžba sympatickej herečke splní.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu