Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Národný hrdina Sagan sa plesol po vrecku: Aha, akým luxusom zahrnul krásnu missku!

Peter Sagan sa oženil s finalistkou miss Katarínou Smolkovou. Zobraziť galériu (11)
Peter Sagan sa oženil s finalistkou miss Katarínou Smolkovou.

DOLNÝ KUBÍN - Nešetril! Peter Sagan (25) sa v stredu oženil s finalistkou miss z roku 2007 Katarínou Smolkovou (27). Aktuálny majster sveta v cyklistike na svojom veľkom dni nešetril a luxusom samozrejme zahrnul aj svoju vyvolenú. My sme si posvietili na jej zásnubný prsteň a obrúčku a veru nestáli málo - hlavne kúsok, s ktorým úspešný športovec svoju lásku požiadal o ruku.

Slovenská svadba roka! Veľkou šoubiznisovou udalosťou bol nedávny sobáš markizáckych moderátorov Zlatice Puškárovej a Patrika Švajdu. Už po necelom mesiaci však známu dvojicu zatienil majster sveta v cyklistike Peter Sagan. 


Peter Sagan a jeho čerstvá manželka Katka: To, že si ju zobral za ženu, mal zrejme napísané vo hviezdach!


 

Športovec, ktorého úspech prežívalo celé Slovensko, na svojom veľkom dni rozhodne nešetril. Po sobáši v Dolnom Kubíne sa totiž mladomanželia presunuli na hostinu do luxusného tatranského hotela vrtuľníkom. Na Štrbskom plese presadli do kočiara a dorazili na miesto konania veselice, ktoré si pre seba prenajali úplne celé. Nikto cudzí sa tam ubytovať nemohol. 

Peter sa ale takzvane buchol po vrecku, aj čo sa jeho vyvolenej týka. Stačí sa pozrieť na Katkine prstene. Zaľúbenci svoje zásnuby tajili, a tak až na samotnej svadbe vyšlo najavo, s akým šperkom Sagan svoju lásku požiadal o ruku. 

Topky.sk oslovili odborníkov a zistili sme, koľko mohol športovec zaplatiť. „Ide o solitérny prsteň s veľkým centrálnym briliantom osadeným v korunke. Veľkosť kameňa nie je jasne viditeľná, pravdepodobne ide o 1 – 1,5 až 2 ct briliant,” odhadla Katarína Petrenko zo šperkárskej firmy obchodujúcej s diamantmi. 

„Cena sa odvíja vždy od daných parametrov daného briliantu: veľkosť, brus, čistota, farba. Čím kvalitnejšie parametre, tým vyššia cena. Ak by sa jednalo o 1 ct prsteň s bežnými šperkárskymi parametrami, tak cena prsteňa je od 10 tisíc eur,” uviedla Petrenko. Ak má teda skvost na ruke Katky Saganovej 2 karáty, jeho hodnota začína na 20 tisícoch eur. 

O niečo menej už stáli obrúčky páru. Tie majú Saganovci z bieleho zlata a sú osadené diamantmi. „Je ťažko odhadnúť cenu, pokiaľ nepoznáme karátovú váhu diamantov. Keď sú po celom obvode, tak hodnota je minimálne 3 tisíc eur. V neposlednom rade ale záleží aj na tom, na akú šperkársku značku stavili,” povedala nám Katarína Petrenko. Aj keď v tomto prípade na seba asi minul ženích viac, keďže jeho prsteň je o niečo širší, a teda obsahuje aj viac drahých kamienkov. 

Katarína Saganová so svojím zásnubným prsteňom a obrúčkou
Zobraziť galériu (11)
Katarína Saganová so svojím zásnubným prsteňom a obrúčkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu