Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávik urazil pred oboma národmi Helenu: Vondráčkovej muž na ňom nenechal nitku suchú!

Porotca Jaro Slávik povedal, že Helena je vykopávka. Tvári sa však, že myslel Trójsku. Zobraziť galériu (10)
Porotca Jaro Slávik povedal, že Helena je vykopávka. Tvári sa však, že myslel Trójsku.

BRATISLAVA – Toto si mohol odpustiť! Porotca Jaro Slávik (41) to v stredajšej časti šou Česko Slovensko má talent poriadne prehnal. Pred slovenskými i českými divákmi prirovnal legendárnu Helenu k vykopávke. Hoci je každému vrátane Lucie Bílej (49) nad slnko jasné, že myslel Vondráčkovú (65), porotca sa tvári akoby nič. Vraj nehovoril o nej, ale o Helene Trójskej. Manžel legendárnej interpretky Martin Michal (55) však nespadol z višne a poslal porotcovi štipľavý odkaz.

Porotca Jaro Slávik odôvodnil v stredajšom Talente posun staršej pani a jej spevu do ďalšieho kola takto: „Čím väčšia vykopávka, tým lepšie. Však si zober Helenu.“ Radšej si mal však zahryznúť do jazyka. Voči týmto vyjadreniam sa totiž okamžite ohradila prísediaca Lucie Bílá. „No dovoľ! Ja sa viem biť. Hovoriť takto o mojej kolegyni sa nehodí,“ ohriakla Slávika.

Hoci je každému jasné, že Jaro myslel Vondráčkovú - veď niekoľko desiatok jej albumov nesie názov Helena (bez priezviska, pozn. red.) - tváril sa, akoby nič. Keď sme totiž u Slávika zisťovali, čo má proti speváckej legende, reagoval nasledovne: „Proti Helene Vondračkovej? A to vás ako napadlo? Prečo mi vkladáte do úst veci, čo som nepovedal a ani tak nemyslel? Je mi ľúto, že vás napadla práve pani Vondráčková v tejto súvislosti.“ 

Keď sme poukázali na to, že aj porotkyňa Lucie Bílá ho zahriakla s tým, aby neurážal jej kolegyňu z brandže, odpovedal: „Tak za to, čo sa deje v hlave Bílej, ja už ozaj nemôžem...“ Na našu otázku, akú Helenu teda myslel, reagoval: „Trójsku, milá pani redaktorka, Trójsku.“ To už si fakt mohol vymyslieť lepšiu výhovorku.

Manžel interpretky, ktorá minulý rok oslávila 50 rokov na scéne, má však v celej veci jasno. „Čím väčšia nula, tým väčší buran. Kto je vlastne Jaro Slávik?“ reagoval veľavravne pre topky.sk Martin Michal, keď sme ho v súvislosti s porotcovými výrokmi oslovili.

Na záver teda ešte pre tých, ktorí by si fakt mysleli, že Jaro hovoril o Helene Trójskej:

  Zahraničné albumy Štúdiové albumy Výberové albumy
Helena Vondráčková 17 22 34
Helena Trójska 0 0 0

Viac o téme: TalentHelena VondráčkováJaro SlávikMartin Michal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu