Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bohyňa krásy Sklenaříková: Úplne sa zmenila... Už to nie je ona!

Adriana Sklenaříková zmenila účes a zbavila sa svojej blond hrivy. Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková zmenila účes a zbavila sa svojej blond hrivy. (Zdroj: tf1)

BRATISLAVA - Úplne iná! Hovorí sa, že na Slovensku sú krásne ženy. Medzi tie úplne NAJ jednoznačne patrí modelka Adriana Sklenaříková (44). Kráska s najdlhšími nohami na svete vždy ohurovala dokonalou postavou, ale aj uhrančivým pohľadom a hustými blond vlasmi. Tie sú však už minulosťou. Známa sexica sa totiž nechala prefarbiť.

Keby sa medzi Slovenkami volila bohyňa krásy, tento titul by s prehľadom získala modelka s najdlhšími nohami na svete Adriana Sklenaříková. Svojím šarmom, hustými blond vlasmi a podmanivým pohľadom totiž aj dávno po štyridsiatke dostáva mužov na kolená. Teda aspoň doteraz tomu tak bolo... 

Známu krásavicu by ste totiž aktuálne možno ani nespoznali. Postaral sa o to jej nový účes, ktorý si Adriana nechala nedávno urobiť. No a práve vďaka nemu sa na seba už takmer ani nepodobá. Modelka sa totiž vzdala svojich plavých vlasov a prešla na svetlohnedú farbu.

Je síce pravda, že vlasy rodáčky z Brezna teraz vyzerajú oveľa prirodzenejšie, no tiež treba uznať, že ako blondínka bola viac sexi. Ale v konečnom dôsledku, Adriane by pristalo, aj keby mala na hlave cukrovú vatu. Nemyslíte? 

Adriana Sklenaříková prefarbila svoje blond vlasy na svetlohnedo.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková prefarbila svoje blond vlasy na svetlohnedo.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu