Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drobovej mastný výdavok: Cesta do práce ju vyšla až na 5000 eur!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (9)
Gabika Drobová

BRATISLAVA – Poriadna sumička! Riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová (41) si na svojom výzore dáva záležať. Dôkazom je aj jej nedávna fotografia, ktorá vznikla pred jej cestou do práce. Blondínka predviedla, že kvôli tip-top vzhľadu neľutuje obetovať ani poriadne veľké peniaze. Za oblečenie a doplnky na zábere vysolila totiž 5000 eur.

Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová patrí k ženám, ktoré sa rady parádia. V spoločnosti sa objavuje vždy perfektne zladená a nahodená od hlavy po päty v tých najluxusnejších kúskoch. A rozhodne na nich nešetrí. Dôkazom je aj cena jej outfitu, ktorý si pred pár dňami obliekla do práce.


Drobovej telo v plavkách: Tá teda vie pózovať!

Drobová sa nehanbí: Neuveríte, ako vyzerá bez mejkapu!


Na sociálnu sieť blondínka pridala fotografiu, na ktorej svietia kúsky z viacerých svetoznámych módnych domov. Za bielu blúzku prestížnej značky zaplatila podľa našich zistení 350 eur, sukňa ju vyšla 230 eur, okuliare 600 eur a nechýbala ani luxusná béžová kabelka za 3900 eur. Dokopy ju to teda vyšlo niečo viac ako 5000 eur.

Ako to už medzi známymi tvárami býva, rady občas utratia aj vyššiu sumu za kúsky od vychytených módnych návrhárov. A Drobová rozhodne nie je výnimkou. Treba však priznať, že biely outfit jej pristal a vidieť, že jej rozhodne nechýba dokonalý cit pre módu. 

Gabriela Drobová za svoj luxusný pracovný outfit vysolila viac ako 5000 eur.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová za svoj luxusný pracovný outfit vysolila viac ako 5000 eur.

 

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu