Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová sexica v Markíze: Páni, pozrite na ňu, z týchto FOTO vám bude horúco!

Sexi markizácka posila Vlastina Svátková. Zobraziť galériu (8)
Sexi markizácka posila Vlastina Svátková.

BRATISLAVA – Wau, to je kus! Slovenská herečka Vlastina Svátková (33), ktorá sa pred rokmi objavila v jednej z bondoviek, sa bude najnovšie snažiť o priazeň markizáckych divákov v seriáli Kukučka. Plavovláska sa predstaví po boku charizmatického herca Mila Kráľa (40) ako jeho manželka Klára. A tvorcom ponúka nielen talent, ale aj skvelú postavu, ktorú sa nehanbí ukázať vo zvodných polohách. Pozrite na jej lákavé krivky...

Televízia Markíza už o niekoľko dní prinesie na obrazovky nový seriál Kukučka. A zahrá si tu aj kráska z Myjavy, ktorá je známa viac v zahraničí ako u nás.

Vlastina Sváková sa kedysi venovala modelingu a neskôr sa objavila v úspešnej bondovke Casino Royale. Tam stvárnila úlohu čašníčky, ktorá sa snažila otráviť samotného Jamesa Bonda. Teraz sa bude pred kamerami ukazovať po boku slovenského sexidolu Mila Kráľa. 


Slovenka, ktorá otrávila Jamesa Bonda, išla donaha!


Okrem toho, že je plavovláska úspešná ako herečka, je aj nesmierne príťažlivá. Svedčia o tom aj zábery, z ktorých bude mnohým pánom určite poriadne horúco. Pôvabná Vlastina sa môže pochváliť dokonalou postavičkou – štíhlym driekom, dlhými nohami a plnými prsiami, ktoré nemá problém pred kamerami aj odhaliť. Nechajme sa prekvapiť, či aj v novom seriáli ukáže divákom svoje zvodného telíčko.

Sexi zábery Vlastiny Svátkovej nájdete v našej GALÉRII. 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu