Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Fúúúha, to je zmena: Z najkrajšej Češky na svete je iný človek!

Taťána Kuchařová takto už nevyzerá. Zobraziť galériu (6)
Taťána Kuchařová takto už nevyzerá. (Zdroj: BA Navigation)

PRAHA - Je na nepoznanie! Víťazka Miss World 2006, Češka Taťána Kuchařová (27) oslnila ako blondína s dokonalou tváričkou a postavou celý svet. V utorok však šokovala svojich fanúšikov nečakanou zmenou vizáže. Na sociálnu sieť si pridala fotografiu, kde sa na seba vôbec nepodobá. Z nežnej plavovlasej krásky sa totiž stala fádna ryšavka. Väčšine jej priaznivcov sa jej nový výzor vôbec nepáči.

Čo to so sebou, preboha, porobila?! Spytujú sa mnohí fanúšikovia, keď sa pozrú na najnovšiu fotografiu najkrajšej Češky na svete z roku 2006. Blonďavá Taťána Kuchařová so slovenskými koreňmi sa totiž tento týždeň rozhodla pre rapídnu zmenu vizáže.

„Zmena je život, a tak som sa rozhodla splniť si svoj dávny sen!“ napísala Kuchařová na sociálnu sieť pod selfie fotografiu, na ktorej každého ihneď upútajú jej nové vlasy. Z oslnivej blondínky sa stala hrdzavá ryšavka, ktorá akoby stratila šmrnc a sexepíl.

Mnohí priaznivci sú zmenou nemilo prekvapení a píšu jej, nech sa vráti k blond farbe, ktorá jej pristala oveľa viac. „Ste krásna baba, ale toto nie je vaša farba,“ píše jej istá slečna a ďalšie sa k nej pridávajú: „Tak toto sa mi teda nepáči, v blond farbe je to ono.“ „Táto farba jej proste nesedí,“ znie ďalší z komentárov.

Ako sa zdá, Taťána si síce splnila svoj sen, no jej výzoru to zjavne veľmi nepomohlo, práve naopak. Nechajme sa prekvapiť, či dá na rady z Facebooku a vráti sa späť k blond vlasom.

Taťána Kuchařová sa nechala prefarbiť. Blond farbu vymenila za ryšavú.
Zobraziť galériu (6)
Taťána Kuchařová sa nechala prefarbiť. Blond farbu vymenila za ryšavú.

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu