Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Materské prsia a ploché brucho: Krásna Slovenka vystavila telo mesiac po pôrode!

Magdaléna Šebestová len pred mesiacom porodila dcéru Ninku. Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Šebestová len pred mesiacom porodila dcéru Ninku.

BRATISLAVA - Perfektná figúra! Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová (31) nedávno priviedla na svet svoje prvé dieťa. Partnerovi Jánovi Ďuricovi (33) porodila dcérku Ninu. No hoci mnohé dámy sa tehotenských kíl zbavujú dlhé mesiace, brunetke na to stačilo pár týždňov. Na Instagram totiž zavesila svoju aktuálnu fotku v plavkách. A pri pohľade na ňu môžu blednúť závisťou nielen čerstvé mamičky.

Bývalá kráľovná krásy a exriaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová sa začiatkom mája stala prvýkrát mamou. Svojmu partnerovi, futbalistovi Jánovi Ďuricovi, porodila dcéru Ninku.


Misska Šebestová sa stala mamičkou: Hrdý otecko sa takto pochválil! 


No hoci väčšina žien sa s tehotenskými kilami trápi pol roka alebo aj dlhšie po narodení potomka, hnedovlasá kráska k nim nepatrí. Dôkazom je fotka, ktorou sa najnovšie pochválila na sociálnej sieti Instagram. Pri pohľade na ňu totiž stopercentne zbledne závisťou nejedna čerstvá mamička.

Veď len krátke štyri týždne po pôrode sa Magdaléna chváli dokonalými krivkami. Málokto by tipoval, že táto zmyselná kočka s plochým bruškom má doma novorodeniatko. Svedčia o tom snáď len mierne zväčšené vnady. „Krásna. Až neuveriteľné, že máš takéto telo mesiac po pôrode. Klobúk dole, maminka,“ znie komentár pod fotografiou. Čo na Šebestovej figúru hovoríte vy? 

Magdaléne Šebestovej môže dokonalé krivky len mesiac po pôrode závidieť nejedna žena.
Zobraziť galériu (4)
Magdaléne Šebestovej môže dokonalé krivky len mesiac po pôrode závidieť nejedna žena.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováMiss Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu