Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia slovenská mamička vytasila zbrane: Och, to je pohľad!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Eňo ňuňo! Magdaléne Šebestovej (32) závidí metabolizmus zrejme nejedna žena. Veď už mesiac po pôrode sa kráska pýšila dokonalými krivkami. A svoje telo bývalá misska predviedla aj teraz. Spolu s rodinkou si totiž užíva dovolenku v horúcom Dubaji. Pohľad na najkrajšiu Slovenku len v úsporných bikinách skutočne stojí za to. Tmavovláska totiž do objektívu vytasila svoje ženské zbrane.

Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová, ktorá nejaký čas pôsobila aj na poste riaditeľky súťaže, sa pred ôsmimi mesiacmi stala prvýkrát mamou.


Misska Šebestová sa stala mamičkou: Hrdý otecko sa takto pochválil!


Svojmu partnerovi, futbalistovi Jánovi Ďuricovi, porodila dcérku Ninku. No s tehotenskými kilami, ktoré hnevajú väčšinu žien, sa kráska dlho netrápila. Už po mesiaci sa na sociálnych sieťach pýšila ukážkovou figúrou.

Najnovšie tmavovláska na Instagrame zverejnila horúci záber z dovolenky v Dubaji. Krásna mamička si so spokojným výrazom tváre vychutnávala spoločné chvíle s dcérkou len v miniatúrnych žltých plavkách. Aj tentokrát dokázala, že jej postava je naozaj stopercentná. Veď modelkine krivky nemajú ani gram tuku navyše. No zato jej hrudník... Pohľad naň skutočne stojí zato. Veď pozrite sami! 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu